CBD olej pre 2-ročné dieťa
U môjho 2-ročného syna je podozrenie na autizmus, zatiaľ sme boli u psychológičky,neurologičky - kde som sa pýtala, či je vhodné aby môj syn užíval tieto kvapky. Odpoveď bola že mamky dávajú deťom. Ja sa však chcem spýtať mamičiek na skúsenosti u tak malých detí, aké presne kvapky dávali? Koľko %? Aké bolo dávkovanie? Kedy videli nejaké zlepšenie? Všetko čo by mohlo nám mamičkám pomôcť.
Ďakujem.
Viem, ze taketo kvapky pomahaju pri roznych ochoreniach, ale tiez si neviem predstavit, ze ako by to malo pomoct v tomto pripade. Mozno, ked je nejake horsie obdobie, ze na upokojenie?
@kristinka92 máš snimi skúsenosť? Máš dieťa z autizmom a dávala si tie kvapky? Videla si že vôbec ani trošičku nepomohli?
@snehulienka639 mali by pomôcť na upokojenie záchvatov, pri nespavosti, a pri dlhšom užíva na porozumenie. Tiež neviem o nich veľa tak len v skratke čo som čítala, možno to je inak neviem preto chcem vedieť názory, skúsenosti iných mamičiek že prehodnotim ich kúpu.
CBD oleje nie sú kategorizované ako lieky a nikto nerobí dozor nad tým, či v balení, ktoré propagujú ako x% je naozaj tých x%... vyber si ktoré chceš a riaď sa dávkovaním, čo konkrétny výrobca pre svoj výrobok odporučil. A kúp olej bez THC, samozrejme.
@sisa7587
pocuj s cbd kvapkami nemam uvdeti s autozmom skusenosti. Avsak jedna naj kamaratka davala synovi autistovi nieco ine. A ina kamoska ma syna s poruchou pozornosti, kratkodobej pamäte a este nieco ine ma chalan. Tiez davala nejake kvapky a uspech zbadali obe. Problem tam je v cene. Neboli to lacne doplnky a chalani uz boli vacsi. Ak chces, napis mi spravu ja sa ich opytam ako sa tie pripravky volali 🙂
Ale teda ak by sa skutocne potvrdil autizmus - zalezi samozrejme v akej miere, zazraky necakaj. Tie kvapky v niecom pomohli, ano ale neliecia. To ty ale vies.
@trgypadl boli sme u psychológičky, vyjadrila sa že je tam stredné riziko autizmu, že sú tam isté znaky, poradila čo máme snim robiť.., boli sme u neurológičky tá nas poslala na generické, metabolické a psychiatrické vyšetrenie. Úplne to potvrdené není pretože má len 2 roky. Mi sme to začali riešiť veľmi skoro ale niečo tam určite je...
@trgypadl podozrenie som mala keď mal niečo cez 1 rok ale hovorila som si že to ešte nič neznamená ale už keď mal 1.5 rokov tak už som upovedomíla detskú doktorku že očný kontakt tam skoro vôbec nie je, nehrá sa s hračkami,s deťmi, nereagoval na meno... Bolo tam toho viac - typické znaky autistov, mala som pocit že mi nerozumie. Je rozdiel keď dieťa nerozpráva ale rozumie a je rozdiel keď nerozpráva ale ani nerozumie a to som si uvedomila že mi asi nerozumie. Ale rozhodne doporučujem ryby olej dávať ja som dávala od 1.5 roka - berie ho už viac než pol roka a zlepšenie tam je. Kým je ešte maličký sním chcem popracovať....preto chcem preňho ten CBD keďže je preukázané že pomáha.
@sisa7587 dobrý deň, teraz čítam, že máte podozrenie na autizmus. Viem Vám pomôcť. Poznám pani s autistickým dieťaťom, ktoré začalo rozprávať a som v kontakte s lekárkou, ktorá sa tomu venuje a má výborné skúsenosti. Čim skôr začnete tým lepšie. Napíšte mi.
@kristinka92 trošku sa mýlite alebo nemáte len správne info. Poznám pani s autistickým dieťaťom, ktoré po užívaní CBD oleje istej značky, nie zo Švajčiarska, ale z USA začala rozprávať. Tiež poznám lekárku, ktorá pracuje s deťmi čo majú autizmus, ADHA a pod.

@sisa7587 autizmus je geneticky daný, v com čakáš že tie kvapky majú akože pomôcť? len tvojej peňaženke…