Cebion a B-kompelx pre štvormesačné dieťa
Ahojte može uživať cebion a B-komplex 4 mesačne dieta?
@michaelabuzova ja mám predčasne narodeného a brali sme Cbion aj B vitamin len neviem už presne aky od narodenia. Dávkovanie sme mali upravené samozrejme.
@michaelabuzova b komplex na odporúčanie lekara, zrejme ma babatko nejaky problem? , cebion urcite ano. Dcera tiez uzivala oboje
@michaelabuzova je nejaky specialny dovod aby 4 mesacne dieta uzivalo umele vitaminy? Bo aj v materskom pripadne umelom mlieku su vitaminy.
@michaelabuzova dcéra tiež berie Cebion 2x denne po 3 kvapky
Cebion bez problemov, ten davame aj my a uz teda dlhsi cas 🙂 Len o davkovani pri takom malom dietatku je lepsie poradit sa s pediatrom, ze po kolko kvapiek denne by to bolo fajn 🙂
Vitamínom C aj pri tak malom bábätku nič nepokazíš, práveže postupne si bude budovať silnú imunitu, keď som ja nad tým rozmýšľala tak dokonca som sa s našou doktorkou o tom rozprávala a tá bola za, že je to fajn. Pri deťoch pri budovaní imunity je céčko základ.
@seblicek Podobne to mame aj my s Mathym 🙂 Dokonca ja som sa o to zacala zaujimat to maly bol este ozaj malicky, lebo som vobec nemala predstavu, ze ako to je s vitaminmi, kedy davat, kedy prestat, co ma zmysel a co nie, esteze nasa pediatricka je taka, ze nema problem mi vysvetlit vsetko 🙂

Ahoj, B-komplex neviem, ale podľa inštrukcií od našej pediatricky mame dávať malej Cebion denne až do jedného roka…