Cenovo dostupná alternatíva na podporu imunity u detičiek
Dobrý deň, potrebujem poradiť nejakú cenovo dostupnú alternatívu na podporu imunity u detí.. Niečo čo sa môže aj dlhodobo užívať aby mi vydržali viac v škole a škôlke, ďakujem.. Deti mam von veku 5 a 7, váhovo skoro rovnakí 😂 ďakujem a pekný deň prajem
@martiynkaa vyskusala som vsetko. Zabral futbal. Trenuje sa aj v dazdi a dieta nebyva chore tolko. Normalne potiahol 7t v skolke v kuse
@martiynkaa ja som mojim začala každé ráno davat včelí peľ. Dám asi za lyžičku do hrnčeka, pol lyžičky medu, trošku vody, rozmiešam. Rozlejem do dvoch stamperlikov a z toho mi to pred raňajkami vypijú. Malo by sa to vraj dávať 15 min pred jedlom, ale to nestíham sledovať. Dávam im to asi od marca a od vtedy mali len také mierne sopls, trošku kašeľ. Dovtedy mávali aj zvýšené horúčky pri chorobách. Teraz majú pauzu, ale od augusta im zas asi začnem zarábať žltú sladkú vodičku.
Skusim opatrne, lebo poznam nalady na MK - mam PhD z imunobiologie. Nebudem o sebe prehlasovat, ze som najvacsi expert na svete, ale trosku sa do temy rozumiem.
Zidne predrazene tabletky a doplnky nemaju vplyv na imunitny system dospelych a deti. Kolegovia si robia srandu, ze je to drahy moc, lebo tak 99% vycikas. Je to len zrut penazi a preto sa ti nedivim, ze nevies najst cenovo dostupny produkt.
Co naozaj zlepsuje imunitu u dospelych a deti: vyvazena strava, kvalitny spanok, eliminacia zbytocneho stresu, pohyb, zdrava telesna hmotnost, intelektualna stimulacia, ockovanie proti konkretnym patogenom.
Specifika pre deti: kontakt s inymi detmi, socialne vyzitie, detske infekcie, zababrane ruky, nanutit tu zeleninu, nech aspon nieco denne zje.
Specifika pre dospelych: eliminovat alkohol, fajcenie, sedenie v praci, velky pozor na cholesterol.
Vacsina z tohto su jednoduche zmeny v zivotnom style, ktore su uplne zadarmo.

@martiynkaa imunoglukan