Červená horná časť hlavy bábätka, z ktorej tečie priesvitná tekutina
Ahojte maminky. Chcela by som sa opytat ci ste uz videli niec take? 3.5 mesacny syncek bojuje s takou chorobou vyse 2 mesiace. Cela horna cast jeho hlavycky je cervena a neustale tecie z nej priesvitna tekutina, ktora smrdi. Byvame v Anglicku a tu lekari hovoria, ze si mame dat olivovy olej na to a nechat takto na noc, a rano umyt mu vlasy. Asi nemusim hovorit, ze nefunguje a stav sa zhorsuje. Ak ste uz nieco podobne videli, prosim poradte nam. My s manzelom uz sme zufali :((((

Existuje kombinovana liecba- atb+kortikosteroid. Na taketo prejavy by som ordinovala to.
To ze to smrsi a tecie znamena, ze to ma bakterialne infikovane
Neviem poradit ale chuda milunke :(((
Ked to mokva je potrebne to "stiahnut" vysusit niecim. takemu malinkemu babatky by som skusila slabulinky repikovy odvar/caj pri vecernom kupani. ma stahujuce aj antibakterialne ucinky. Vlocky az potom, ked to uz nebude mokvat. ked to smrdi, nie je to dobre. Priznak infekcie, zanesenia bakterii.
Nie som lekar, ale dr. v pribuznom odbore.
@annagi áno. Nám to radil kožný. Boli sme za ním diaľku l. A fakt čo poradil super. Niekedy je to beh na dlhé trate. Ale zvládnete to. Kľudne 3x denne. Uvidis ako to začne schnut. Kým to mokva len len susit.
najdite si sukromnu kliniku co ma dobre referencie a chodte tam cim skor. Tu netreba setrit a cakat a uz vobec nie skusat co zaberie ked je to v takomto stave uz. Bakterie tam urcite su.
@annagi Ako funguju kozni lekari na slovenku? Da sa k nim dostat aj bez odporucenia? Ak ano, nedalo by sa vam prist na Slovensko alebo do Ciech... to je blizsie.
Zijem v Kanade aj tu je system trafeny. Muz dostal termin ku koznemu o 6 mesiacov. Ked tam dosiel vyrazka bola nastastie davno prec...
Aj ked budete cakat do toho 3 septembra, kozny nemusi dat dobru diagnozu a len vas posle domov ze cakat. Ako vravis ze to len zlahcuju... boze ved je to babatko a jemu mokva polka hlavy a im je to jedno.😢
Akože úplne od veci ale sedliacky rozum mi hovorí ze keď to mokva je tam zápal. A co sa dava na tejto veci? Repikový odvar napr. Vylúhovať a mačat hlavičku, repik sťahuje zápal, vysušuje a lieči. Vyskúšajte minimálne s tým nič nepokazíte 😉

Tento krem je naj mohli by ho mat aj v 🇬🇧 ( ja zijem v 🇨🇦)