Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či Vaši chlapci nikdy nemali červené vajíčka...proste také podráždené...Neviem čo je to. Prekonali sme kiahne, a v zápätí tá kožtička veľmi začervenala, doktorka mu dala na to Imazol, ale vôbec nezaberá. Nemáte nejakú inú radu? Syn má 16 mesiacov.
Ďakujem.
Suhlasim s martul,presne aj my ked mame nejaku cervenu skvrnuku-zapareninku Sudokrem vzdy pomozeee 🙂
Dakujem dievcata,
uz to trosku ustupuje, zacala som ho kupat v repiku, a mam pocit, ze uz to nie je take cervene, ale len take ruzovkaste...to bolo zvlastne, nie ako zaparenina....a nam nepomahal Sudokrem od zaciatku ani na ritku, tak som ho teraz neskusala, davam niveu nahrubo, a veru myslim, ze to zabera. Ta kozticka vyzerala normalne ako spalena alebo neviem ako to nazvat.
ahoj.. skus obycajny pytiol 😉 ...sudokrem ani nam nepomohol....nema problem s mocom?...aj to moze sposobit podrazdenie.... 😕
nam napr sudocrem vobec nepomohol...ale dettol/antisepticky pripravok/je vyborny
môj malý má tiež na vajíčkach červenú kožu, ale má atopický ekzém mažeme mu to excipialom
no my to mame teraz, ale na riťke. ma to hrozne, vyzera to zapalene,velmi ho to boli, nechce ani sediet, ani chodit, o umyvaní ani nehovorím. iba mu na to spliecham vlaznu vodu, ani sa toho radsej nedotykam. volala som lekarke tak mi povedala že ho mam okupat v hypermangane a natriet fungicidinom. sudocrem, ani imazol nam nepomohol ☹
ale je pravda že malý ma už 2 dni zelene, hlienove hnačky. tak sme nasadili dietku, tak snad sa to už dnes upraví. inak papa, aj pije, teplotu nema...nedesia ma ani tak tie hnačky, pretože nevyzera že by ho bolelo bruško, ale trapi ma ta riťka. ma to chudačik hrozne, vyzera to ako popalenina ☹
Moj syn mava casto cervenu ritku, aj vajicka maval a donedavna sme pouzivali sudocrem, super sa nam osvedcil, ale po roku uz ani ten nepomahal, tiez sem-tam dam aj imazol, ale ten ho stipe, ked ma podrazdenu ritku. Svokra mi poradila obycajny detsky zasyp Batole a ten nam robi celkom fajn. Skusali sme vselijake drahe kremy, ale puder sa zatial osvedcil. Mame velmi citlivu kozicku.
ahoj vyskusaj bepanthen to mu urcite neublizi a hlavne by som vynechala vsetky parfumovane sprchove gely a zmenila praci prach na menej agresivny
My používa imazol keď je moc zapene
My keď máme nejaký kožný problém na vajkách tak dávam mastičku SUDOCREM - to je zázrak, zapareniny všetko možné, večer potriem, ráno ani stopy. Malé balenie v lekárni stoji 3,25 EUR približne.