Červená suchá koža okolo pusinky u 10-mesačného dieťatka
Ahojte, prosim Vas poradte co by mohlo zabrat na takuto podrazdenu kozu okolo ust 10m chlapceka, ma to cca 2 mesiace, a nie a nie zmiznut...vyskusala som xy masti, Bioderma ABC peri oral to dokonca zhorsila, dalej LA Roche posay lipikar ekzema, Eucerin balsam na atopicky ekzem, jedine co trosku pomoze kym to je natrete Bepanthen sensiderm...mali sme uz aj kortikoidovy masticku od koznej ale ta to najprv liecila, potom to strasne ocervenelo :( nema to nikde inde len na tvaricke...zaujimala by ma pricina, snad to nebude ekzem alebo prejav alergie..mozno reakcia na slinky, chlad..vsetko obzuva, cumlik moc nema, len na zaspavanie...dakujem za rady🙂

@dadka128 ved v poriadku, ja sa nehadam🙂
@dadka128 mozem sa este spytat ze ked to MAL tak v kolkych rokoch mu to uplne zmizlo..nech sa mozem tesit 😆 aj ked bola zima, ze ste boli bez masticky hormonalnej
@michaelove22 ano par dni a zmizlo. Ale objavuje sa jej to niekedy sa zacervena. Ale natriem kremom a pekne zmizne. Takze preto si myslim ze to bude slinami a ty ze bere do pusinky vsetko. Ale naozaj ked to ma takto skarede zober babo k dr alebo odfod do mailu aspon a porad sa 🙂 nic ta to nestoji
Ahoj🙂 tak ako? Zmizli vam flaky? Ja som vtedy tiez komentovala lebo sme mali to iste. A teraz mame zase. Davala som jej tam holtov krem ale velmi nepomaha. Teraz som jej tam dala sudokrem. Pomohlo vam nieco?

@michaelove22 no sak a ja som ti napisala ze môj malý to mal tiez dr povedal ze je to alergia na chlad narodil sa v januári takže pokým ta zima neskončila to nemal .. už teda neviem co viac by si vedieť chcela 🙂 taktiež som si ti napisala aj skúsenosť akú mám aj dovod prečo to mal... Jediné co nam pomohlo je hormonálna masť.