Červené a suché líčka u sedem týždňového bábätka, môže ísť o ekzém?
@anonym_autor aj za uskami ma?
To bude seborea...moj prvy mal, s nim som chodila na kozne od mesiaca ako na klavir 🤦♀️ ...od 3mes.mal aj AE.
Kozna pomoze.
@anonym_autor aj za uskami ma?
To bude seborea...moj prvy mal, s nim som chodila na kozne od mesiaca ako na klavir 🤦♀️ ...od 3mes.mal aj AE.
Kozna pomoze.
@euka210 áno má to aj na uškách a za uškami.
Vyrastú z toho vôbec?
Neviem co to moze byt presne , ale určite to bude ekzém alebo jej niečo nerobí dobre. Ale malinka je nádherná 😍😍🥰 skóre uzdravenie jej prajem
@anonym_b0918b Ďakujem veľmi pekne 💓
@anonym_autor

Moja presne tak mala na líčkach, tiež všelijaké krémy jej dávala doktorka,nakoniec pomohol Holtov krém. Potom to úplne prešlo.Ani neviem,či to bol ekzém,alebo čo,no už sa to chvalabohu nevrátilo 🙂
Moj jeden to mal. Tiez cca v tom case. Dr ze ako pride tak aj odide. Davala som aj holtov krem to bolo este horsie.
Tak som potom len detsky krem hipp. A potom mu to lepsie bolo.
Veľmi vysušenu má pokožku
Moj jeden to mal. Tiez cca v tom case. Dr ze ako pride tak aj odide. Davala som aj holtov krem to bolo este horsie.
Tak som potom len detsky krem hipp. A potom mu to lepsie bolo.
@maryetta včera som natrela Bioderma Atoderm a začala vrieskať určite ju to pálilo
Ja používam tieto masla, teraz majú aj takéto čisté biele pre babatka. Trapili sme sa s ekzemom a žiadne biodermy, ktoré obsahuju navyse alkohol nam nepomohli, ešte viac drazdili, stipali. https://www.pimp.sk/ayana-100--prirodne-slahane... majú aj garanciu, ak nie si spokojna, vratia ti peniaze, ale neviem čo lepsie by ti pomohlo
Kozna pravdepodobne predpise mast s kyselinou mliecnou a budete premazavat kazdy den po kupani. V lekarni ti ju zarobia aj bez predpisu. Tu suchu kozu za uskami treba kazdy den po kupani prejst tamponom namocenym v detskom oleji - idealne neparfumovanym.
Žienky ja sa už bojím s čímkoľvek experimentovať po včerajšej reakcii na Biodermu.
Mam aj Hipp olejček aj krem ale bojím sa natiest jej to na tváričku.
Dnea ráno vstala takto
@anonym_autor ja uz neviem, co nam na to dala...to uz je 14r...aj holtov krem sme skusali. Na supinky vo vlasoch pred kupanim natriet olejom a potom skusit jemne dat prec kolko ide...toto bolo na dlhsie. Ale tvar sa dala do poriadku, to dlho netrvalo.
Na EA je plno produktov aj z biodermy, aj eucerin. Ano, moze ho to stipat, preto pri takom malom to nechat na koznu.
Moji 2 z 3 maju sklon k AE a ked je nieco akutne, tak sa stane, ze po natreti ho stipe...nieco stipe, nieco nie. Je to o skusani a hladani co sadne pri AE 🤷♀️
@anonym_autor my sme také podobné mali so suchého chladného vzduchu pomohla na lipobaza krém
neporadim...ale je zlatá 🙂
neporadim...ale je zlatá 🙂
@anonym_3d28fc ďakujem ❤️
Tak ženičky boli sme dnes u kožnej nakoniec usúdila , že je to seborea :/
Dala nám mastičku stym , že to bude dlhšie trvať kým to zmyzne..tak už aspoň viem čo to je a je otazka času kedy to prejde

Neviem co to moze byt presne , ale určite to bude ekzém alebo jej niečo nerobí dobre. Ale malinka je nádherná 😍😍🥰 skóre uzdravenie jej prajem