icon

Červené fľaky na chodidlách

michal_z
21. mar 2018

Dobry den, chcel by som sa spytat ci niekto nema nieco podobne, dcera 3 roky ma zospodu na chodidlach na patach a pod palcom cervene flaky. Kupili sme jej nove topanky, tak rozmyslam ci to nemoze mat z toho, daku alergicku reakciu, pripadne este, chodila po podlahe bosa. Mame to uz dva dni a dnes jej vyskocila teplota na zatial iba 37. Tak rozmyslam ci to nebude mat suvis. Zatial jej to natieram mastickou. Skor nez pojdeme k lekarovi, tak by som sa rad spytal tu. Dakujem vopred za akukolvek odpoved.

Pekny den

Michal

Červené fľaky na chodidlách
miriam11
•
21. mar 2018

@michal_z mne to príde ako otlacanie topanok.

lolilata
•
6. apr 2018

taky mi to tak pripadá

ellwie5
•
21. feb 2021

Dobrý deň, dcérke sa spravili rovnaké fľaky, tiež teplota 37,2, ale aj ju to svrbí.. Ako to prosím Vás u Vašej dcérky dopadlo? Ďakujem!

adkage
•
14. feb 2024

@michal_z prosím ak si spomeniete co bolo dieťatku pri tychto flakoch. Bola to nejaka chiroba. Dakujem

adkage
•
14. feb 2024

@ellwie5 pripadne u Vas sa nieco potvrdilo. Tiez ma syncek nieco podobne. Dakujem

ellwie5
•
7. mar 2024

U nas to skončilo spolu s chorobou, bol to nejaký vírus....

nataly_bencova
•
26. apr 2024

@adkage prosim boli ste u mudr? Dcerka ma podobne flaky... mala par dni dozadu zvysenu teplotu a bolave hrdlo....

nataly_bencova
•
26. apr 2024

@ellwie5 ako ste to liecili? Vitaminmi?

adkage
•
28. apr 2024

@nataly_bencova pekny vecer. Posielala som foto koznej ta nas objednala o tyzden ale dovtedy mu to zmizlo. Potierala som sudokremom a na vecer aj canestenom. Mal vtedy aj sople tak mozno to malo suvis.

adkage
•
28. apr 2024

@nataly_bencova a zvysila som davku imuniglukanu a pridali sme b komplex