icon

Červené pľuzgiere u 7,5 mesačného dievčatka

1mia11
21. jún 2015

Damy,prosím stretli ste sa.s.tymto na.tvaricke.svojich deti?pridávam fotku

1mia11
autor
•
21. jún 2015
lilimoni
•
21. jún 2015

Nebude to alergia? Co papkala? 🙂

1mia11
autor
•
21. jún 2015

Papa dokola to iste,masko morcacie, kuracie, cuketa, karfiol,brokolica,batat,hruska,banan,jablko,marhula,chrumky.vsetko z tohto jedava uz 77 den.okrem mrkvy a hrasku ktore sme.úplne vylucili vsetky.horeuvedené potraviny boli úplne bez zmienok alergie atd jaj a este papa posledne týždne ryzu,cestoviny ale tie jedla len dvakrat a zapiekli ju tak som ich nedavala uZz.toto ma od nedele minuleho tyzdna

1mia11
autor
•
21. jún 2015

Jedla uz aj spenat,rozok,tekvicu, iné som neskusala ale ako pisem hore jedine mrkva.a hrasok nepasovali a.cestoviny zapiekli.
Nechapem lebo za posledny týždeň som jej robila.len kombimacie: masko,karfiol,cuketa, brokolica pripadne ryza nic.ine

katarinamarkova
•
21. jún 2015

@1mia11 pises ze strava v podstate rovnaka stale a vyhadzala sa teraz.....kojis? alebo je na umelom mliecku? ak kojis, treba velmi prihliadat aj na tvoju stravu....
ono to na 99.9% vyzera na obycajny atopicky exem
treba upravit stravu, vyhybat sa chemikaliam
pozor na jablcka - kupujete? je strasne vela preslachtenych odrod....plus casto je ovocie postriekane blbostami a velmi to atopicky exem zhorsuje

lilimoni
•
21. jún 2015

Iny prasok, mydlo alebo mozno aj vlhcene vreckovky. Nevalala sa vonku niekde?

1mia11
autor
•
22. jún 2015

Je na bebe skoro od zaciatku ale možno ozaj jablcksmi,dost.ich pojedla v poslednom case
A prasok veru tiež namiesto lovely.mám teraz bupi
Vonku sa nevalala ale.boli.sme twraz na návštevách zeby preto

1mia11
autor
•
22. jún 2015

Ani kozna nepovedala nic.dala dva kremy, a ze dovi.

1mia11
autor
•
30. jún 2015

Pomohla.kozna