Červené vonkajšie rodidlá u bábätka
Zeny pomozte.
Mala ma 4 mesiace.Umyvam ju po kazdom prebalovani,ale dnes som si vsimla,ked som ju cistila,ze ma pipku cervenu medzi malymi piskami a posvovym vchodom.Pride mi to ako zapal.
Zijem v zahranici a k dr ideme az vo stvrtok.
Co mam dovtedy robit?Pouzit nejaku masticku,alebo co?
mastičku, kupeľ v hypermangane a určite ju to aj svrbí, tak nejaké antihistaminikum a hlavne nepoužívať nič parfumované, ako obrúsky, len čistou vodou
Baby,mam tu zo slovenska tieto kremy na zapareniny:
Bepanthen baby,pastu s rybim olejom(na plienkovu dermatitidu),calciovu mast,sudocrem,dermaguard a aviril zasyp
Vlhcenky nepouzivam
@lorin29 mam doma canesten krem.Je mozne ho pouzit na tento problem?
Z toho co si vypisala, by som dala pastu s rybim olejom.
Takej maličkej by som nedavala
Zkusila bych otírat odvarem z řepíku, případně do vaničky koupel v řepíku. U nás vždy pomohl na zapařeniny.
Daj sudocrem
Z toho čo máš, je podľa mňa najlepší sudocrem, aspoň nás vždy vytiahol z najhoršieho.
Urcite sudocrem
Ja si nemyslim, ze sudocrem alebo akykolvek vysusujuci krem je vhodny na aplikaciu do oblasti posvoveho vchodu a uz duplom ak tam prebieha nejaka zapalova reakcia. Skusila by som kupel v hypermangane/repiku, alebo vyhladat lekara skor, ak si si ista, ze pokozka tam je nezvycajne zacervenana.
Ahoj pozháňat hypermangan ako ti radia, kúpel a kúpiť neo pythiol alebo rybaciu masticku...
ty vole. naco tak komplikovane. na cerveny pipik a pipku su presne tie kremy ako sudokrem a rybilka
Aj ten bephanten baby je výborný, ja so používala vždy ten alebo keď bolo moc zlé sudokrem ani raz sme nepotrebovali dr
Pipinka vo vnútri sa nikdy nenatiera. Iba zvonka.
Bepanthen je 👍
@100daniela aj ja si myslim,ze nic z tohto co mam nie je vhodne.Iba z vonkajsej strany

Krém proti zapareninam nemáš?