icon

Červené vonkajšie rodidlá u bábätka

24. mar 2023

Zeny pomozte.
Mala ma 4 mesiace.Umyvam ju po kazdom prebalovani,ale dnes som si vsimla,ked som ju cistila,ze ma pipku cervenu medzi malymi piskami a posvovym vchodom.Pride mi to ako zapal.
Zijem v zahranici a k dr ideme az vo stvrtok.
Co mam dovtedy robit?Pouzit nejaku masticku,alebo co?

matullienka
24. mar 2023

Krém proti zapareninam nemáš?

danielahamar
24. mar 2023

mastičku, kupeľ v hypermangane a určite ju to aj svrbí, tak nejaké antihistaminikum a hlavne nepoužívať nič parfumované, ako obrúsky, len čistou vodou

lorin29
24. mar 2023

Tento krém (bacha nepomýlit sa sú dva skoro identické a ten druhy nie je určený na tento problém)
+kúpeľ v hypermangane.... Treba do vaničky len na okraj noža nabrať z hypermanganu a voda by mala byť zafarbenia do slabo ružová
+nepoužívať vlhčené utierky

autor
24. mar 2023

Baby,mam tu zo slovenska tieto kremy na zapareniny:
Bepanthen baby,pastu s rybim olejom(na plienkovu dermatitidu),calciovu mast,sudocrem,dermaguard a aviril zasyp

autor
24. mar 2023

Vlhcenky nepouzivam

autor
24. mar 2023

@lorin29 mam doma canesten krem.Je mozne ho pouzit na tento problem?

banalu
24. mar 2023

Z toho co si vypisala, by som dala pastu s rybim olejom.

lorin29
24. mar 2023

Takej maličkej by som nedavala

nikkagab
24. mar 2023

Zkusila bych otírat odvarem z řepíku, případně do vaničky koupel v řepíku. U nás vždy pomohl na zapařeniny.

anjelok
24. mar 2023

Daj sudocrem

majka176
24. mar 2023

Z toho čo máš, je podľa mňa najlepší sudocrem, aspoň nás vždy vytiahol z najhoršieho.

angelovka
24. mar 2023

Urcite sudocrem

anavixy
25. mar 2023

Ja si nemyslim, ze sudocrem alebo akykolvek vysusujuci krem je vhodny na aplikaciu do oblasti posvoveho vchodu a uz duplom ak tam prebieha nejaka zapalova reakcia. Skusila by som kupel v hypermangane/repiku, alebo vyhladat lekara skor, ak si si ista, ze pokozka tam je nezvycajne zacervenana.

brendaa
25. mar 2023

Ahoj pozháňat hypermangan ako ti radia, kúpel a kúpiť neo pythiol alebo rybaciu masticku...

lyci
25. mar 2023

ty vole. naco tak komplikovane. na cerveny pipik a pipku su presne tie kremy ako sudokrem a rybilka

matullienka
25. mar 2023

Aj ten bephanten baby je výborný, ja so používala vždy ten alebo keď bolo moc zlé sudokrem ani raz sme nepotrebovali dr

100daniela
26. mar 2023

Pipinka vo vnútri sa nikdy nenatiera. Iba zvonka.

whatever1
26. mar 2023

Bepanthen je 👍

autor
26. mar 2023

@100daniela aj ja si myslim,ze nic z tohto co mam nie je vhodne.Iba z vonkajsej strany