icon

Červené vyrážky pod očami

pasteleria
10. apr 2013

mate s tym skusenost? viete, co to sposobuje? prosim, poradte.

molniak
10. apr 2013

su to vyrazky alebo len take bodky?

kacusik69
10. apr 2013

nemas foto nahodou? takto tazko povedat...

pasteleria
autor
10. apr 2013

take bodky cervene

pasteleria
autor
10. apr 2013

@molniak
ahoj, su to bodky, nedaju sa vytlacat, alebo take nieco...neviem, nemoze to byt nieco od zaludka?

molniak
10. apr 2013

a mas to aj niekde inde skus si pozriet ruky jazyk brucho ak najdes aj inde chod na krv

yarnie
11. apr 2013

Nie su to petechie? Nevracalo dietatko nahodou?

1234lubka
18. okt 2014

@yarnie moj teraz vecer po vypiti mlieka a sirupuproti kaslu vracal...potom som si vsimla zema okolo ociek take cervene bodocky...aj trosku na nose......boze....asi to nebude len tak...v pondelok ideme klekarke..

llnnaa123
14. nov 2014

nam pomaha krem od A dermy dermalibour, aj na vyrazky kolo ust od slinenia a upokojuje aj tie kolo ociek.myslela som si ze sa malej urobili z dakeho jedla,ale asi to bude daky ekzemik. u koznej sme neboli a ani sa nechystam, mam s nimi zle skusenosti este z tehotenstva,ked sa mi urobil ekzem na tvari, predpisovali mi vselijake masti, aj kortikoidy a nic to nepomohlo,len na chvilu. nakoniec som si davala vitella ictamo za par eur a to mi pomohlo velmi aj na svrbenie aj na liecbu. skusala som vitellu aj malej, pomahalo jej to tiez, ale nechcela som jej to davat na ocka.ten krem od a dermy je taky jemnejsi na tuto oblast. pouzivame ho 2 dni a keby si ich necochrala uz jej to ani nevidno. urobil sa jej aj taky suchy pasik koze s par vyrazkami na stehienku ako ma plienky (latkove) a po 2dnoch s dermalibourom tam uz nic nema, predtym sme pouzivali kremik od welledy ale nepomahal (ani na tvaricku ani na stehienka)