Červené vyrážky pod očami
mate s tym skusenost? viete, co to sposobuje? prosim, poradte.
nemas foto nahodou? takto tazko povedat...
take bodky cervene
@molniak
ahoj, su to bodky, nedaju sa vytlacat, alebo take nieco...neviem, nemoze to byt nieco od zaludka?
a mas to aj niekde inde skus si pozriet ruky jazyk brucho ak najdes aj inde chod na krv
Nie su to petechie? Nevracalo dietatko nahodou?
nam pomaha krem od A dermy dermalibour, aj na vyrazky kolo ust od slinenia a upokojuje aj tie kolo ociek.myslela som si ze sa malej urobili z dakeho jedla,ale asi to bude daky ekzemik. u koznej sme neboli a ani sa nechystam, mam s nimi zle skusenosti este z tehotenstva,ked sa mi urobil ekzem na tvari, predpisovali mi vselijake masti, aj kortikoidy a nic to nepomohlo,len na chvilu. nakoniec som si davala vitella ictamo za par eur a to mi pomohlo velmi aj na svrbenie aj na liecbu. skusala som vitellu aj malej, pomahalo jej to tiez, ale nechcela som jej to davat na ocka.ten krem od a dermy je taky jemnejsi na tuto oblast. pouzivame ho 2 dni a keby si ich necochrala uz jej to ani nevidno. urobil sa jej aj taky suchy pasik koze s par vyrazkami na stehienku ako ma plienky (latkove) a po 2dnoch s dermalibourom tam uz nic nema, predtym sme pouzivali kremik od welledy ale nepomahal (ani na tvaricku ani na stehienka)

su to vyrazky alebo len take bodky?