Chlamýdie a mykoplazmy u 23-mesačného, ako to prekonať?
Ahojte žienky prosím vás ,mesiac bojujeme s chlamidiami a mikopazmami (zistené z krvi)dobrali sme zinat-10dni a opäť sopliky a kašeľ,ako sa z toho dostať?nejaké rady?čomu sa vyvarovať? Ďakujem krásne
@efinka666 moja neter mala 2x po sebe antibiotika a za pár mesiacov mala zase kontrolný výter a mala ho tesne na hranici, ale povedala doktorka, že ju bude len sledovať. Neviem ci pomáha aj niečo prírodné, ale antibiotika treba asi viac užívať. No a ma tie chlamýdie ci ma len sopeľ a kašeľ bez ďalších testov?
@tinkatinus ak vam mozem odpovedat ja, tak ano, davaju sa detom klaritromycin (Klacid) alebo azithromycin (sumamed) 🙂 preto nechapem vyber zinnatu vobec
@tinkatinus no zistili mu že chlamidie a mikoplazmy hraničné ,preto nesadila zinat,ináč má len kašeľ hlavne v noci a cez deň keď spí,vlhký kašeľ,a soplik ,alebo teda hlieny ktoré mu zatekaju,preto podľa mňa kasle,nemá ti ako dať von

@efinka666 zinnat na chlamydie a mykoplazmy?? Podla mna zle nasadene atb... Su ine atb, ktore vyborne ucinkuju na toto