icon

Chlamýdie a mykoplazmy u 23-mesačného, ako to prekonať?

efinka666
19. dec 2019

Ahojte žienky prosím vás ,mesiac bojujeme s chlamidiami a mikopazmami (zistené z krvi)dobrali sme zinat-10dni a opäť sopliky a kašeľ,ako sa z toho dostať?nejaké rady?čomu sa vyvarovať? Ďakujem krásne

sisa_s
19. dec 2019

@efinka666 zinnat na chlamydie a mykoplazmy?? Podla mna zle nasadene atb... Su ine atb, ktore vyborne ucinkuju na toto

tinkatinus
19. dec 2019

@efinka666 moja neter mala 2x po sebe antibiotika a za pár mesiacov mala zase kontrolný výter a mala ho tesne na hranici, ale povedala doktorka, že ju bude len sledovať. Neviem ci pomáha aj niečo prírodné, ale antibiotika treba asi viac užívať. No a ma tie chlamýdie ci ma len sopeľ a kašeľ bez ďalších testov?

tinkatinus
19. dec 2019

@efinka666 nedáva sa na to Klacid?

sisa_s
19. dec 2019

@tinkatinus ak vam mozem odpovedat ja, tak ano, davaju sa detom klaritromycin (Klacid) alebo azithromycin (sumamed) 🙂 preto nechapem vyber zinnatu vobec

gabulienka623
19. dec 2019

Áno klacid alebo sumamed. Zinnat určite nie je makrolidove ATB

bibih
19. dec 2019

Aj ja viem tak, ze na toto ochorenie Kĺacid a niekedy aj dve balenia za sebou.

efinka666
autor
20. dec 2019

@sisa_s práve že s klacidom nemajú dobre skúsenosti,že aj napriek tomu sa to vrati,ja som z toho na nervy už...

efinka666
autor
20. dec 2019

@tinkatinus no zistili mu že chlamidie a mikoplazmy hraničné ,preto nesadila zinat,ináč má len kašeľ hlavne v noci a cez deň keď spí,vlhký kašeľ,a soplik ,alebo teda hlieny ktoré mu zatekaju,preto podľa mňa kasle,nemá ti ako dať von

eestimlha
20. dec 2019

@efinka666 ako pisu vyssie na plucne chlamydie sa davaju makrolidove atb Klacid/Fromilid alebo Sumamed. Mala som plucne chlamydie, tiez hranicne hodnoty a dostala som Fromilid (Klacid a Fromilid obsahuju tu istu ucinnu latku)