Chlapček zomrel na následky nebezpečnej baktérie
Trhá mi srdce ,keď som dozvedela ,že chlapček zomrel na následky tej nebezpečnej baktérií.
Nedá sa vyjadriť tá ľútosť slovami 😢😢
Nie je väčšej tragédie pre rodiča ako prísť o svoje zdravé, milované dieťa 💔😭😭😭
Obrovská tragédia pre rodičov 😪😪😪
Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine a chlapček nech odpočíva v pokoji 🖤🕊
Zatiaľ sa zrejme nepotvrdilo či sa narazil baktériou v Štúrove, alebo nie.
Každopádne asi veľa z nás bude mať veľký rešpekt ore kúpaliskami a jazerami tento rok.
Nie bakteria, ale parazit.
Je to samozrejme tragedia…
@tenerifka Tak poraziit. Dúfam prepíše admin správne. Tak som čítala. Nevadí každopádne obrovská tragédia 😢😢
Je to hrozné, strašné. Ja dúfam, že zistia kde ten parazit dostal a ako...
@michaela412 To dúfame aj my. Pretoze ore tých rodičov to musí byť strašné.
Kedze do Štúrova chodíme každý rok už tridsať rokov. tak snáď to nie je odtiaľ. Počula som prvý krát, že je na Slovensku taký parazit.
tak zase netreba hysteričiť, ľudia umierajú, napr, iba pri nehodách ročne zomrie cca 260 ľudí a kvôli nim sa tu statusy neuzakladajú.
Medicína je o štatistike, celý život a prežitie je o štatistike.
niekto vyhra sportku a niekto chyti parazita
@michaela412 Toto, už nikto nikdy nezistí a nepotvrdí. To, by museli objaviť ložisko, kde sa rozmnožujú. Ono tie meňavky majú radi teplé stojace minerálne a termálne žriedla, takže sa kľudne mohli dostať do bazéna pri napuštani, kedy voda ešte nestihla byť dostatočne chemický ošetrený. Proste chlapček mal obrovskú smolu a doplatil na to životom. Hrozne ľutujem rodičov, je to strašná tragédia a neopísateľná rana, ktorú prežívajú.
@michaela412 Toto, už nikto nikdy nezistí a nepotvrdí. To, by museli objaviť ložisko, kde sa rozmnožujú. Ono tie meňavky majú radi teplé stojace minerálne a termálne žriedla, takže sa kľudne mohli dostať do bazéna pri napuštani, kedy voda ešte nestihla byť dostatočne chemický ošetrený. Proste chlapček mal obrovskú smolu a doplatil na to životom. Hrozne ľutujem rodičov, je to strašná tragédia a neopísateľná rana, ktorú prežívajú.
@anna777115 Áno súhlasím .Chlapček mal proste smolu. Rovnako ako pri iných nešťastiach.
A odkial by to asi bolo ked bol na kupalisku v sturove?
Je to strašné,a tiež mám teraz rešpekt pred návštevou kúpaliska,jazera...do Štúrova chodíme tiež roky,milujeme to tam ..ja si myslím že to tam nedostal,neviem ale môj názor...
Ja som ani nevedela, že je možné sa niečím takým nakaziť a zomrieť. Smutné.
@klotildabazarik znamej dcera bola 10 dni na sustredeni v sturove pred 2-3 tyzdnami, kazdy den v bazene niekolko hodin, zo skoly tam boli decka na vylete na 4 dni min vikend. Je cudne, ze sa nakazil len jeden chlapec.
Je to hrozne pre rodicov, ale zatial sa sturovo nepotvrdilo
@klotildabazarik v správach hovorili, že Štúrovo nebolo jediné, kde v poslednej dobe bol.
@klotildabazarik znamej dcera bola 10 dni na sustredeni v sturove pred 2-3 tyzdnami, kazdy den v bazene niekolko hodin, zo skoly tam boli decka na vylete na 4 dni min vikend. Je cudne, ze sa nakazil len jeden chlapec.
@anesim Nakazí sa tým možno jeden z 300 tisíc vo svete. To je proste osud..V zlom čase na zlom mieste. To je ako pri iných nešťastiach.
@anesim Väčšia pravdepodobnosť je,že sa ten parazit zdržiava v stojatých vodách. Ako sú jazerá a bazény kde nie je voda chlórovaná. Štúrovo sa nepotvrdilo a verím, že ani nepotvrdí.
Mne je len divne,ako sa stale pouziva slovicko udajne.A od korony nemame s tym slovom pokoj lebo vsetko je udajne.A furt daco,kazdy mesiac daco paraziticke,bakteriove a vzdy len jeden clovek umrie.Slintacka a krivacka sa ledva utichla-tisicky zvierat mrtvych,chudaci chovatelia zruinovani,pred nedavnom zas len jeden pan co sa nakazil na salasi syrovymi nitovkami s nebezpecnou listeriou(nikto iny)no vsak slovenskym salasom to skrt cez rozpocet urobilo a teraz opat zruinovat slovenske kupaliska....Stale mi to pripada ako zamer znicenia slovenskej ekonomiky.A nie je ozaj tak tazke v 21 storoci ci toho maleho UDAJNE zabil ten parazit-alebo ho zabil naozaj.No ako fakt to nevie zo seba vykodkodakat ani jedno spravodajstvo...
Čítala som , že ten parazit môže byť aj v inej vode,nielen na kúpalisku, takže kľudne aj doma v kúpeľni,ak na to má podmienky.
Mne je len divne,ako sa stale pouziva slovicko udajne.A od korony nemame s tym slovom pokoj lebo vsetko je udajne.A furt daco,kazdy mesiac daco paraziticke,bakteriove a vzdy len jeden clovek umrie.Slintacka a krivacka sa ledva utichla-tisicky zvierat mrtvych,chudaci chovatelia zruinovani,pred nedavnom zas len jeden pan co sa nakazil na salasi syrovymi nitovkami s nebezpecnou listeriou(nikto iny)no vsak slovenskym salasom to skrt cez rozpocet urobilo a teraz opat zruinovat slovenske kupaliska....Stale mi to pripada ako zamer znicenia slovenskej ekonomiky.A nie je ozaj tak tazke v 21 storoci ci toho maleho UDAJNE zabil ten parazit-alebo ho zabil naozaj.No ako fakt to nevie zo seba vykodkodakat ani jedno spravodajstvo...
@pipimonterova To je pravda. A Vadaš na tom dosť utrpí a určite aspoň prvý mesiac to poriadne pocíti.Ak bycsa aj nepotvrdilo do ľudí zasievajú také strachy,obavy, že veľa ľudí bude prehodnocovaťŕ tento rok kúpaliská a jazerá.
Čítala som , že ten parazit môže byť aj v inej vode,nielen na kúpalisku, takže kľudne aj doma v kúpeľni,ak na to má podmienky.
@deba515 Ja už si pripadám niekedy ako za komošov..vtedy som to tiež vnímala viac s počutia..
Je mi to veľmi ľúto. Pozitívne je, že niečo sa o tejto nebezpečnej amébe vie. Minimálne sú isté odporúčania ako sa chrániť.
Je mi to veľmi ľúto. Pozitívne je, že niečo sa o tejto nebezpečnej amébe vie. Minimálne sú isté odporúčania ako sa chrániť.
@bloger Áno. Každopádne kúpať sa môže aj v prírodných, len sa treba vyhýbať ponáraniu,skákaniu.keďže sa nakaziť sa dá jedine cez nos.
Myslím, že panika nie je na mieste. Každý rok sa na svete nakazí 10 ludi.
Chlapec mal skratka velku smolu.
Ale Štúrovo bude tento rok poloprazdne.
Myslím, že panika nie je na mieste. Každý rok sa na svete nakazí 10 ludi.
Chlapec mal skratka velku smolu.
Ale Štúrovo bude tento rok poloprazdne.
@barka1 Áno napísané pravdivo. A veru Štúrovo tento tok to pocíti veľmi.
Zaujímalo by ma prečo sa nikde nepíše, že prišli z dovolenky z Egypta. Prečo sa snažia hodiť špinu na kúpalisko keď si to s veľkou pravdepodobnosťou priniesli zo zahraničia....
Zaujímalo by ma prečo sa nikde nepíše, že prišli z dovolenky z Egypta. Prečo sa snažia hodiť špinu na kúpalisko keď si to s veľkou pravdepodobnosťou priniesli zo zahraničia....
@simona20201309 Naozaj? A to som vôbec nikde nepočula! Tak už Štúrovo je tento rok dosť v riti..
@simona20201309 Kde si to čítala? Ci ich poznáš?
@simona20201309 odkiaľ je táto info?
@pipimonterova a kto prosím ta chce zničiť slovensku ekonomiku? 🙏🏼
@pipimonterova a kto prosím ta chce zničiť slovensku ekonomiku? 🙏🏼
@nicoletta98 ti,ktori znicili slovenske gastro cez koronu.Mozno sme testovany stat-ako daleko sa da strachom zajst.Lebo ani tych tisice zvierat nebolo potrebne vyzabijat.Lenze vsetky riesenia u nas su extremne a likvidacne.Inde nie.Ak ti to nie je divne,tvoja vec..
@nicoletta98 ti,ktori znicili slovenske gastro cez koronu.Mozno sme testovany stat-ako daleko sa da strachom zajst.Lebo ani tych tisice zvierat nebolo potrebne vyzabijat.Lenze vsetky riesenia u nas su extremne a likvidacne.Inde nie.Ak ti to nie je divne,tvoja vec..
@pipimonterova viac divní sú pre mna ľudia, ktorí veria konšpiračným teóriam

Nie bakteria, ale parazit.
Je to samozrejme tragedia…