icon

Chodíte s deťmi von, keď kašlú?

dettilv
3. jan 2025

Ahojte. Chodíte von na prechádzku s deťmi keď kašlu a majú nadchu? Inak sa cítia dobre. PS:pri horúčke mi je jasné že nie. Vdaka

pribinak
3. jan 2025

Áno. Pokial to nie je taký kašeľ že ide pľúca odtrhnúť a vonku nefuka jak na Sibíri tak áno, chodíme von

zuzubb007
3. jan 2025

Nie nechodíme liečime sa doma v kľude, prechádzka je tiež záťaž pre telo

nynia
3. jan 2025

áno, nie do kolektívu iných detí ani ľudí ale na krátku prechádzku keď je pekné počasie, áno

biglovemom
3. jan 2025

Ano,cerstvy vzduch stale pomohol,hlavne pri soploch

hederamonstera
3. jan 2025

Niekedy ano, niekedy nie

zuza265
Autor odpoveď zmazal
jazula
3. jan 2025

Len ak je veľmi pekné počasie.

koniarova
3. jan 2025

Nie.

kavasmliekom
3. jan 2025

@dettilv chodíme tak na polhodinu 2x denne.

sense
3. jan 2025

Áno chodili sme

patka06
3. jan 2025

áno, na pokojnú prechádzku
Čerstvý vzduch uvoľní dýchacie cesty

sante81
3. jan 2025

@dettilv nie

kleopatra114
3. jan 2025

Ak vládzu, neleje , nesneží , nie je silný vietor . Podľa našej dr. Je to dokonca prospešné . Keďže moje deti majú sopel a kašeľ už asi stále , tak by sme len sedeli doma .

abbies
3. jan 2025

áno, chodievali sme, kým boli menší, aj lekárka nám vždy hovorila, kým nie je teplota, chodiť von, na vzduch. Samozrejme, nie medzi deti, ale na prechádzky áno. Teraz sú väčší, už sa im moc nechce 😀 Jediná výnimka bola, keď mal syn bezpríznakový zápal pľúc, vtedy nám to vyslovene zakázala, boli sme mesiac doma.

lneviemmeno
3. jan 2025

Môj 11-mesačný je teraz takto chorý, kašle už možno 2 týždne, berie antibiotiká a kašeľ má hlienový ale zachvatovitý, už je to lepšie ale kým nonstop kaslal som nechodila, lebo on len sedi v kočíku a je jedno že má fusak a veľa oblečenia aj tak som to neriskovala. + teraz je dosť zima, u nás -3 a všade mráz, ale už pomaly začnem chodiť na chvíľu

maciatkolulu
3. jan 2025

Pokiaľ sa jedná o bežný kasel a bežnú nádchu,žiadnu chorobu,iba prechladnutie,tak chodíme von,do školy a normálne existujeme. Rovnako muž,do práce a tak. Babka,ako pneumolog, vždy hovorila,pokiaľ nie je teplota,malátnosť,iba kasel,prechladnutie,vonku nie hmla,vietor,ale pekné slnečné počasie,smer na vzduch,prechádzka. Určite lepšie,ako držať,inak ok dieťa v prekurenych oriestoroch napríklad. Chápem mamičky prvorodenych deti a bábätiek,ale väčšie deti,žiaden problém.

sisska96
3. jan 2025

Nieeee. Keď sú chorí, tak sme doma. Studený vzduch nepomáha, iba zhorší stav

jana_eyre_2
3. jan 2025

Áno chodím.. mám astmatikov, takže kašľu celý rok, niekedy horšie, niekedy lepšie, v každom prípade - čerstvý vzduch a pohyb je dôležitý stále..

nesana
3. jan 2025

Chodíme na krátku prechádzku, žiadne namáhanie a behanie. Proste aspoň na polhodinku na vduch. Ale len pokiaľ nie je horúčka.

gab1sol
3. jan 2025

@kleopatra114
@abbies áno, aj nám tak odporučila pediatrička, keď mali deti kašeľ a sople. Že čerstvý vzduch tiež napomáha k rýchlejšiemu uzdraveniu.

vieronika14
3. jan 2025

@dettilv chodime

paradajkova
3. jan 2025

Prve dni nie, potom ano. Zvycajne 2-3 dni ostava doma, potom chodime na hodinku von. Ziadne behanie, preliezky a podobne, len prechadzka.

lucia13022023
3. jan 2025

Tie prve najhoršie dni nie, ale na dve malé prechádzky chodíme. Ale to fskt ze sedí v kočíku a prechádzka trvá max 20 minút. Ja viem tiež tak od doktorky, že to pomáha.

snowflakenel
3. jan 2025

Na chvilocku ano. Aj teraz sme boli, mala.10 mesacna ma.vlhky kasel, nie casty, no má. Bez teploty. Sa mi zda, ze ten chladnejsi vzduch jej prospieva.

jankasamulko
3. jan 2025

@dettilv chodime na chvilku, ale ja som teraz chora a akakolvek vychadzka co i len do obchodu ma neskutocne vycerpa a zhorší stav. Tak to zvazim uz aj ja do budúcna u detí

kikusenka1
3. jan 2025

@dettilv ano chodíme.

scorpionflower1
3. jan 2025

@dettilv Zalezi aky velky ten sopel a kasel je. Ked to nie je nejake akutne, ze dceru totalne dusi, tak ano.

dettilv
autor
3. jan 2025

Boli sme vonku a dobre padla prechádzka.