Choroba štvorročného dieťaťa
Ahotej zienky,maly mi celu noc nespal,len mrncal a sa prehadzoval,rano totalne vysileny,lezi ako bez duse,oci max.unavene,take chore,celu noc ho susilo,len vodicku chcel pit..od rana nema na nic chut,len troska vody vypije...nechcem ho vlacit k doktorke,lebo je uplne k.o....co by som mu mohla dat,aby sa mi troska prebral?dakujem Vam vsetkym
@pupavka123
Podla mna ho netreba "preberat", lebo ocividne je chory, ale este nema ine priznaky. Takze aj ja si myslim, ze k lekarke by si dnes sla zbytocne.
Daj mu jest (ak chce) to co ma rad, sprav vynimku pri pozerani televizora a podobne. Jednoznacne nieco chytil, otazka je len, ze co...
Najma aby dostatocne pil, vodu alebo nejaky caj, ak ma rad, alebo silne zriedene ovocne stavy. Ak to nebude chciet, tak mu daj iba cistu vodu. Deti vedia este pocuvat telo, ked telo odmieta jest, tak ma na to dovod. Ked sa mu chce spat, daj ho spat.
Musis pockat na priznaky a az potom mozes presnejsie reagovat. Zatial iba vseobecny setrny program a pitny rezim...
@pupavka123 preco prebral? ved najlepsie co mozes v prvych dnoch choroby pre dieta spravit je nechat ho oddychovat, spinkat.....
k dr. s nim utekat nemusis ak nema vaznejsie komplikacie...ak je to nieco chripkoidne, prejde to samo do 3 dni, ak sa mu po 2-3 dnoch nepolepsi, alebo opacne bude mu horsie potom samozrejme treba k dr. utekat.
nechaj ho spinkat. sprav bylinkovy caj s medom, vyvetraj nech ma cerstvy vzduch, vela pit....zjest nieco lahke....ked zje malo nevadi, bude zdravy dobehne to....ovocie, zeleninka....
@meusicka
@ichbinich Dakujem Vam zienky moje 🙂 Sla som s nim nakoniec k lekarke,lebo mi uplne horel,len na mne prisiaty,nic jest ani nic pit,len lezat a lezat...teraz spi...dala mi Kulisek,panadol a nurofen na zrazenie horucky,tak ho nechavam odpicivat..uz bol v takom stave ako pred 2 rokmi a tym,ze sme skoncili v nemocnici na infekcnom kvoli dehydratacii..teraz mal take iste priznaky,tak som sa bala,tak som radsej sla...lekara volim ako poslednu moznost,nakolko od posledneho pobytu ma paniku a hysteriu z doktorov aj ked mu nic nerobia...sak sme ho tam drzali 4 dospeli aj tak to dieta ma v sebe tolko sily,ked chce,ze sme boli celi spoteni,len kym mu pozrela do hrdla...tak povedala,ze mu zacina nejaky virus....dakujem este raz 🙂

@pupavka123 uvar mu cajik a nechaj ho oddychovat. a inac mu nic nechyba? nestazuje sa na bolest ani na nic ine? mozno na neho nieco lezie. uvidis ako sa bude citit, ale pokial by to trvalo dlhsie, tak treba dat skontrolovat lekarovi