Chorobnosť u detí
Ahojte, prosím, ako často bývajú choré vaše deti v škôlke alebo v škole? Mne sa zdá, že naše s prestávkami skoro stále.
Moja kym nechodila do skolky tak na kesen a jar bola par dni nachladena..inac nic vazne..a od ledy je v skolke hadam ano chora nebola
Tak 2-3x v zime dostanu sopel. Tuto zimu dokonca 1x chripku s teplotami.
dajte im vypit aspon 3 flašky colostrum na imunitu ,obsahuje imunoglobuliny,rastove faktory ,imunitne regulatory a vitaminy.posobi priamo na ochranu pri infekcii.
Mpja kym nenastupila do skolky bola chora len raz v zivote a potom v jednom kuse. Tak sa jej zosypala.imunita ze tam prvy rok ani velmi nechodila. Nonstop chora. Postupne sa to zlepsovalo resp. Poprichadzali sme.nandiagnozy. Jej este najviac pomohlo vysadit alergeny co jej vadia a potraviny na ktore reagovala. To sa dost zlepsilo. A akonahle nastupila do skoly.zasa jeden kolotoc. Kazdy mesiac chora. Ma troxhu znizenu imunitu ale zeby az tak neviem
Nove bacily na ktore nebola zvyknuta
Ale.same virozy cize na atb nebola. Ale tie probiotika su dobry napad + d vitamin je zaklad. Pokial nemate alefgiu na bkm kolostrum je dobry volba, my ho zial.nemozme.
@denisa2019 tak nebolo to take hrozne, jedine po vybere nosnych mandli bol syn 9m.chory tak,ze v skolke vydrzal tyzden-dva maximalne. To mal 5r.Predtym ako nastupil a po tych hrozných 9m.to bolo ok..tak raz za 2-3m.nic vazne ale.. dcera tiez tak. Ta skor trpela na gastritidy.. A dokonca ani kiahne im imunitu neoslabili, neboli nejak chori..zachvilu to bude rok a boli doteraz kazdy 2x, mala sice aj sarlach,ale syn len virozy..
Treba len vydrzat, dobre tu radia nieco na podporu..
Inak horsie som dopadla ja..chora kazde dva mesiace..

prvy rok bol syn casto chory, mal sople, ale tolko, ze keby sa dali sople predavat, tak dnes som za vodou