Choroby detí počas Vianoc
Pekný večer, som zúfalá dieta už dva dni horuckuje áno ideme ráno doktorke ale už dva dni mame 39 teploty.. po lieku sa to zmierni a znovu vyskočí.. od septembra jej nič nebolo akurat do včera keď sa zobudila bolest hlavy q vysoká horúčka.. toto budú naše prvé Vianoce v posteli.
stále je niečo ,,vo vzduchu,, momentálne chrípka , neboj všetko zvládnete , Vianoce budú aj keď budete mať doma pacienta - všetko tomu prispôsobíte a budete mať šťastné Vianoce - lebo budete jednoducho spolu ❤
Realne je nieco vo vzduchu od septembra do aprila nonstop
@anonym_autor Počúval som jedného infektologa. Hovoril o víruse chrípky. Je to žiaľ na Slovensku.
V Česku majú teraz epidémiu chrípky.
Tak mam ak 3rocneho doma ktorý teraz pred hodinou zvracal
Vzdy je nieco
Nieje to prijemne ale vzdy lepsie ako byt na tom velmi zle v nemocnici
Tak mam ak 3rocneho doma ktorý teraz pred hodinou zvracal
@anonym_autor pri teplotách je normálne, že deti vracajú.
@anonym_autor pri teplotách je normálne, že deti vracajú.
@terry658 jeden teplotuje 2 dní a druhy začal zvracat teraz. Ten ešte nemá teplotu.. ale bojím sa ze to chytím tiež.. 😪
@anonym_autor stale je nieco vo vzduchu
Ja dieta prave doliecujem..
@terry658 jeden teplotuje 2 dní a druhy začal zvracat teraz. Ten ešte nemá teplotu.. ale bojím sa ze to chytím tiež.. 😪
@anonym_autor moji keď boli obaja malý (staršia 4 mladší 2) tak nonstop jeden doniesol grcačky, druhý laryngitídu. Vymenili si to a mali sme vždy nádherné sviatky so soplami a grcaním zároveň.
@anonym_autor stale je nieco vo vzduchu
Ja dieta prave doliecujem..
@taktotedanie moje nastúpilo do skoly od septembra nebola chora.. ale čo je tera tak to u nás ešte nikdy nebolo tak vysoké horucky ešte nemala.. prajem skoré uzdravenie
@anonym_autor moji keď boli obaja malý (staršia 4 mladší 2) tak nonstop jeden doniesol grcačky, druhý laryngitídu. Vymenili si to a mali sme vždy nádherné sviatky so soplami a grcaním zároveň.
@terry658 😪 to mi je ľúto.. u nás je to tera
My mame prvy rok pokoj 😂 az sa to bojim napisat, v stredu som pocula ze jej kamaratku bolelo brusko a grcala, tak som sa modlila az to nepride aj na nasu a zatial nic. Inak je stale niekto chory, aj v robote same OCRky, hlavne deticky maju teploty alebo vracanie, hrozne🙄
Jaj, to su deti, tak to proste byva. My sme par rokov po sebe koncili zasadne cez Vianoce na pohotovosti (dr vtedy neordinuju) a ked konecne podrastli a uz sa nas tie skolkarske chiroby tak netykali, tak syn rozbaloval 24.darcek tak sikovne, ze sme bezali na chirurgiu zasivat ruku. Proste 24.12. bol nas den dlhodobo 🤣🤣
Stastne to dieta, ked malo max 39 stupnov, ja sa radujem ak ma pod 41stupnov.. 😅 aj u nas su vsetci chori, nastastie uz len doznieva choroba.. na vianoce by mohli byt vsetci fit 🙏 drzim palce, nech sa vam to zazracne vylieci 🍀
chripka A.. u nas taktiez min. tyzden 🤷♀️
skore uzdravenie 😊
@anonym_autor obe dcery uz 3 tyzdne kaslu,teraz maju uz 2 antibiotika,predtym vysoke teploty,mladsia 3 rocna po tyzdni v skolke zapal stredneho ucha..cakam kedy najmladsi zacne teplotovat..
@anonym_autor
sice sa na to nepytaš ake my sme napriklad Vuanoce uplne presunulu na den, jed sme uz boli zdravi. Ten 24.12 sme maku kaske horucjy, skabi sme boli vsetci. Pili sme akurat čaj a vyvar. Naco to siliť. Deti si potom tie vianoce aj darceky uzili. Vtedy este nevnimali datumy a dni az tak vekmi.
Celý rok je niečo vo vzduchu.
Naozaj.
Okolo nás sú teraz chrípky, covid s rôznymi príznakmi.
Ak ta to potesi aj my sme chori a aj v rodine deti. Vysoke horucky,kasel,sople. Minule Vianoce sme tiez boli chori. Uz to bude asi tradicia u nas 😀
Teraz je nejaká super chrípka ,tak veľa trpezlivosti
@anonym_autor stara znama vec, ale co je horsie ked ti niekto umrie na Vianoce.
choroba a silne kramy cez sviatky uz mna bezne. strata chuti a cuchu este lepsie. ale najhorsie smrt
a choroby su vsade. otuzujeme a pomaha nam to.
@anonym_autor vacsina ludi je chorych, je vlna chripky, brusnej chripky, dalsie virozy k tomu, covid, no co len chces
My sme mali 2x pár dní pred Vianocami covid, raz som s ruskom bola pri stole, minulý rok chrípku tento rok covid v októbri a teraz zase jednu nepríjemnosť čo celú rodinu vystresovala, takže ja už definitívne neznášam jesen, zimu a pekne Vianoce bez stresov, prejsť sa na trhoch som nemala roky.Tak držím palce
@anonym_autor
1.uz to nezmenis len sa musíš stým zmieriť a budú tie Vianoce šťastné.ked si ich tak urobis.
2.neovplyvnic nepíšeš koľko rokov ani či chodí do škôlky alebo škôlky ale v kolektíve je vždy dala chorobnosť
3.dolezitw je že ste spolu teraz len musí dať dieťa do kopí tak aby ste ich strávili doma
Mám kamarátku 3 deti 3rocny Chlapcek a 17 ročná pubertacka sú doma z ockom už od 11.12.
Lebo kamoška ja že 4,5 ročnou v nemocnici lebo doevcakoy bolo prijaté vo vážnom stave a skončili to tým že má dievčatko cukrovku teraz sú už od pondelka v inej nemonci kde jej nastavujú liečbu mama chlapčeka vydela 15.12 keď ju a dievčatko previezli do druhej nemocnice od vtedy snim nebola zajtra by mohli možno domov všetci z okolia im držíme palce aby to tak bola a na Vianoce boli doma všetci spolu .
A ja si tiež prajem len jedno aby aj moje dieťa bolo somnou pri vianočnom stromčeky doma aj keď choré aj za ochotu posunúť Vianoce len nie proste v nemocnici môjmu dieťa sú môže v priebehu pár hodín zhoršiť stav a bude potrebná hospitalizácia moja má infekčnu Mononukleózou a streptokok v krvy už do 3.12.do 6.12.mala ttepltu od 38 do 40 potom kašle a 8.12.lekar krv a 10.12.potrvde z krvy že má mononukleózou a streptoka už sme od toho dátumu boli 1na krvy a dvakrát na infekčné ambulancia ale stále sa jej to môže z horšie stale môže dostať teploty ( mám zvýšenú možnosť febrilnych kŕčov)už aj prestala kašľa od soboty kašle zase dnes mala zvýšenú teplotu.
Sesternica tiež bola v piatok z chlapčekom u lekára zápal uska (tiež ak sa zhorší dačo teploty atd tak nemocna chlapec už v decembri v nemocni bolo 2 dní po Mikulášová lebo mal vysokej crp a lieky nezaberali )má sestracnica ja kamaráta všetky máme rovnaké prianie stráviť Vianoce doma a nie v nemocnici aj keby s chorými deťmi ale proste doma spolu
@anonym_autor Je to veľmi nepríjemné, ale prejde vám určite do Štedrého dňa. Skoré uzdravenie. U nás chvalabohu nie ani v okolí 🙏🙏🙏
tiez mi maly horuckuje uz treti den a takmer nonstop spi. dr. mi kazala kupit test - kovid/chripka A B. vysla mu chripka typu A. skus test zajtra.

@anonym_autor moja dcéra má brušnú virozu.
Minulý rok som akurát na Štedrý deň mala horúčky. Prosto toto neovplyvníš pri deťoch v kolektíve.