icon

Choroby v škôlke

17. apr 2022

Moje dieťa bude nastupovať do škôlky a z okolia viem, že deti sú zo škôlky kvôli chorobám často doma, dokonca viac sú doma ako v škôlke. U vašich detí to takto fungovalo tiež vlastne od kedy nastúpili do škôlky až kým nešli do školy alebo sa to časom nejak upravilo a tie choroby sa na nich prestali tak často lepiť? Syn bol od mala veľmi často chorý, kadejaké svinstvo sa naňho hneď nalepilo od detí, nemohli sme ísť ani do zábavného parku inak bol hneď chorý takže pred škôlkou mám veľké obavy a dotoho som ešte tehotná a nebola by som rada aby ešte aj mladšie od neho chytilo stále niečo.. čo sa dá urobiť, aby nebol často chorý? Skúšali sme aj Cebion, imunoglukan a od lekárky isoprinosine, ale nehadala som žiadnu zmenu

Strana
z2
sense
18. apr 2022

Moja bývalá chorá minimálne.. A keď tak chytilo ju to úrovni na dovolenky ci už zápal pľúc, alebo sálach alebo kiahne, kým skončili prázdniny bola fit

mooonika1975
18. apr 2022

@tana85 a ja ako učiteľka, to je radosť žiť, vzdy dalšie a dalšie dobroty nosime z prace domov

adulik777
18. apr 2022

U nás nepomohlo nič...malý nonstop chorý, týždeň v škôlke, dva týždne doma ......každý mesiac aj 100 eur v lekárni, všetky možné vitamíny, hľadala som prírodné produkty, kúpila som inhalator , inhalujeme odušu, bol liečený na imunoalergologii.........aj doktorka sa vyjadrila že si týmto musí prejsť a kým pôjde do školy tak to prejde🙂ten stres , strach o dieťa , strach , že stratím robotu kvôli častým OCR, bezsenné noci si vyžiadali svoju daň.....moj kolaps , nemocnica a dlhé liečenie .......zostala som sama bez partnera a ďakujem Bohu , že má neprepustili v práci , lebo máloktorý zamestnávateľ toleruje takéto časté výpadky svojich zamestnancov, aj keď sa jedná o matku samoživiteľku........aj taký je život......

endzi83
18. apr 2022

Moja skusenost je dat do mensieho koletivu a aby boli casto vonku, za kazdeho pocasia. Nase dieta nastupilo do skolky ked malo 3r.2m cely rok chodila do skolky, jeden tyzden vynechala aj to pre zatvorenu skolku. Ale to ked bola mala sme chodili casto vonku po ihriskach, liezla kade tade, vsetko do ust davala. chora do troch rokov bola asi 2 krat aj to na svadbe chytila nohy ruky usta 39 teplota 3dni a potom dobre. A nejaku nadchu. inak klop klop. Teraz uz pred nastupom do skolky jej preventivne davam v auguste sunvital sirup na imunitu, c cko a ustny sprej M33+ probiotika a prebiotika. Doberie a nedavam nic.

Strana
z2