icon

Chrápanie skoro trojročnej dcérky

najzienka
24. sep 2021

Dobrý deň,chcem sa opýtať ,moja dcérka už druhú noc za sebou chrape ako keby mala plný noštek no je bez soplikov ,nos ma čistý ,len jej dosť vidno nosné mušle.moze to byť tým že nemá taký priechod v nosteku? Stretli ste sa s tým niekto?

Chrápanie skoro trojročnej dcérky
anjelicek26
24. sep 2021

Tak samozrejme moze mat v nose polypy. Treba ist na nosno-krcne to pozriet, ked dieta chrape, ma obmedzene dychanie a vtedy sa to uz riesi operacne (30 minutovy zakrok, mame to za sebou)

renka30
24. sep 2021

Zeby zvacsena nosna mandla? Vtedy mi mladsia chrapala, dali sme ju vybrat a odvtedy bol pokoj.

dusankomoj
24. sep 2021

@najzienka nezačali ste prikurovať? Môžeš mať doma suchý vzduch.

panizima
24. sep 2021

@najzienka Aj syn tak chápal keď mal 3.vyoperovali mu mandlí nosnú a chrapot presiel

najzienka
autor
26. sep 2021

@anjelicek26 ale cez deň nič iba v noci ,keby mala polypy tak aj cez deň by som počula ,a nejaké iné príznaky nie sú ?

anjelicek26
27. sep 2021

@najzienka nie, pocujes to len v spanku...aspon u nas to tak bolo, proste pochrapkaval...

juliavilikova
6. jan 2022

@najzienka polypy by boli podľa mňa na fotke už vidno, na nosnú mandlu zvadsenu je ešte malá , moja tak pochrapkava pred chorobou buď to prejde alebo sa prejaví choroba...pre istotu vyčistiť noštek morskou vodou a dať c