Chrápanie u trojročnej dcéry
Dobry den,
dcera od sept nastupila do skolky, odvtedy mala par krat sople, nic strasne, ale po poslednej nadche jej zostalo chrapkanie, rozprava pekne, ziadne ine problemy nema, len pochrapkava, uz menej ako na zaciatku ale stale, predpokladam, ze ide o zvacsenu mandlu.
Je mozne, ze sa casom stiahne sama? Neriesil niekto podobnu situaciu? Nerada by som ju tahala po lekaroch ak ziadne ine problemy nemame.
Dakujem
moj syn to takto maval, ale vyhradne len po nejakej tazsej chorobe, inak nie, takze moze to mat asi suvis. to s tou mandlou veru neviem 🙈
treba sledovat ako sa to bude vyvijat.
moj syn bol zmensovat mandle kvoli chrapaniu-nakolko mu ostali extremne zvacsene po chorobach
no presne toto som myslela, my sme mali zadnu nadchu naposledy, ale taku ze sme stale museli striekat morsku vodu, lebo by mala nevyfukala nic, a trvala aj cez 2 tyzdne, tak aj ma to napadlo, ze tie dychacie cesty musi mat poriadne preplachnute 😁 takze mi to davalo logiku, ze asi bude trvat nejaky cas kym sa plne obnovia, a to chrapanie ustupuje, na zaciatku chrapala na cely dom, teraz je to uz len take jemne chrapkanie ked tvrdsie zaspi

ano, nasa to mava po chorobe, hlavne takej "horsej", teraz mala chripku a 2 tyzdne na to zapal priedusiek a chrape teda riadne, Dr vravela, ze sa dychacie cesty musia regenerovat, keby ot nepreslo, az potom budeme riesit ORL