Uši a mandle

12. aug 2023

Ahojte nemá náhodou niekto podobnú skúsenosť?
Začiatkom min roka začala mávať dcéra časté zápaly uší, klasika po nástupe do škôlky stále sople. Ušná hneď, že vybrať mandle, nechcela som a hľadala som ďalších špecialistov ,skúšali sme čo sa dalo až sa jej začalo zhoršovať aj druhé ucho tak som šla do výberu mandlí. Uši naporiadku, prestala chrápat, žiadne sople asi na pol roka. Znova začala neznesiteľné chrápat a príznaky ako predtým začala sa viac a viac pýtať čo som hovorila. Tak sme šli opäť k ušnej či nosná nedorastá , ale nie vraj má dosť zväčšené krčné. Stretli ste sa s tým? Čo vám pomohlo? nechcem ďalšiu operáciu.

tinkavvv
12. aug 2023

Momentalne riesim to iste. Tiez po vybere nosnej sa jej zvacsili krcne. Do operacie sa mi tiez nechce. Momentalne nas caka kontrola na orl.

autor
12. aug 2023

@tinkavvv my ideme na kontrolu 21.8. zatiaľ berie aerius a kortikoidny sprej do nosa. Ešte chcem skúsiť alergo

tinkavvv
12. aug 2023

My sme boli teraz aj u imuno/alergo, este nema vsetky vysledky. Ale tiez ma nasadeny aerius, kortikoidny sprej a este jeden liek. Lebo u nas riesime najma caste choroby.

k2yit0
12. aug 2023

Ahoj mne sa stalo toto uplne iste pred 4 rokmi a hneď som si šla dat vybrať nosnú (jednu) mandlu a zmenšiť krčné mandle. Od vtedy už nemám vôbec žiadne problémy z ušami a ani sople už niesu🙂 nasledujuce 2 tyzdne po operácii boleli krčné mandle nemohla som poriadne rozprávať,prehltat ale potom za té 2 tyzdne to prešlo.