icon

Chrasta na tvári, čo to môže byť?

radlucka
24. okt 2019

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu... Všimla som si u dcérky nad okom akoby poskriabanu kožu, na druhý deň sa jej tam urobila chrasticka a teraz sa jej to zväčšuje... Neviete, čo to môže byť? Prikladám aj aktuálnu fotku... Ďakujem za každú radu 🤔

Chrasta na tvári, čo to môže byť?
lasskonka
•
24. okt 2019

@radlucka chid k doktorje a skus sa spytat ci to niesu medove chrasty.to sa bude rozsirovat vdade ak heh

lasskonka
•
24. okt 2019

@radlucka sorry v rychlosti som to pisala.ze sa to bude rozsirovat vsade ak hej som chcela napisat

hivanik
•
24. okt 2019

Impetigo...treba iat k lekarke

limetka69
•
24. okt 2019

no povedala by som, ze aj zlaty stafylokok, alebo ina bakteria tam moze byt, urcite treba mas na predpis

limetka69
•
24. okt 2019

masť

radlucka
autor
•
24. okt 2019

Myslíte, že stačí Fucidin, príp. Framykoin alebo ísť radšej k lekárovi? Má to asi od pondelka, ale už sa mi to vôbec nepáči 🙄

limetka69
•
24. okt 2019

@radlucka chodte na ster, nech vedia co to je a daju k tomu adekvatny liek. 🙂

lasskonka
•
24. okt 2019

@radlucka prapac nie medove ale sladke chrasty. Impetigo ako vravi hivanik. Je to infekcne, byva v tom streptokok alebo stafilokok ak je tobteda naozaj ono

lindusss2016
•
24. okt 2019

Urcite chod k dr, mozno bude treba aj celkove atb nielen mast, na tvari moze byt stafylokok nebezpecny

salome123
•
24. okt 2019

@radlucka Skús fucidin. Ja som to ním dcére vyliečila bez návštevy lekára. Framykoin určite nie.

radlucka
autor
•
24. okt 2019

Tak už som vystrašená až až 🙄

hivanik
•
25. okt 2019

@radlucka ...Fucidin je ok, framikoin nepomoze....Ale radsej k lekarke pretoze niekedy treba preliecit ant.

nikuska868
•
26. okt 2019

Malý mal to isté. Impetigo ej to. Framykoin nám nezaberal. Kožná lekárka nám dala Baneocin a za 2 dní sa chrasta pekne zlupala dole.