Chrípka u detí: Ako dlho trvajú teploty?
Ako dlho mali váše deti teploty? Dcéra ma od štvrtka večera, posledne 2 dni je intenzita nižšia, ale stále pretrvávaju ak jej vybehne teplota tak je aj nad 38. Vela leží, nechutí jej jest, vodu pije tu si aj sama pýta. Trapi ju aj silnejší kašeľ na ktorý berie sirup. Ja som to chytila od dcery tiež, no nastastie som posledné 3dni som mala len zvýšenú teplotu do 37,7 max tak 1-2xdenne chut do jedla mám, ale jedlo mi velmi nechuti a tiež menej vládzem a ja mám zase celkom silnú nádchu . No trápi ma najmä dcéra. Vraj je tych 7dni teplot bežné pri terasej chrípke netestovala som ju, ale príznaky sedia crp ma do 8.Akú ste mali liečbu a priebeh vy, vaše deti?
Teplotu okolo 38 som vobec neriesila, normalne sme to vylezali ako kazdu inu virozu, teplo ticho tekutiny oddych a lahka strava plus vitaminy
@anonym_40d80e ako jasne, uz je to ovela lepsie len skor ta dlzka teplot to sme ešte nemali, u detí vždy max 3-4dni
@anonym_40d80e ako jasne, uz je to ovela lepsie len skor ta dlzka teplot to sme ešte nemali, u detí vždy max 3-4dni
@zuzula507 ves sama musis vsade citat aky ma tato chripka priebeh, par mesiacov sa o tom hovori. Ano teploty aj tyzden, nic nezvycajne
@zuzula507 ves sama musis vsade citat aky ma tato chripka priebeh, par mesiacov sa o tom hovori. Ano teploty aj tyzden, nic nezvycajne
@anonym_40d80e ok počula som že niektorí opisujú že je horšia ako covid, ze teploty sa ťažko zbíjaju to je vsetko viac som sa nazaujímala a tu dĺžku teplot som nezachytila
@anonym_40d80e ok počula som že niektorí opisujú že je horšia ako covid, ze teploty sa ťažko zbíjaju to je vsetko viac som sa nazaujímala a tu dĺžku teplot som nezachytila
@zuzula507 kazdy to zvlada inak, fakt treba len vylezat, prajem vam skore uzdravenie

Teplotu okolo 38 som vobec neriesila, normalne sme to vylezali ako kazdu inu virozu, teplo ticho tekutiny oddych a lahka strava plus vitaminy