Chrípka v lete
Zalahli sme. Bolest hlavy, nadcha, kasel. Bez teploty. Plny nos. Jeden po druhom. Neviete, co sa siri takto v lete? Fnuk...
u nás je 7 choroba uzl mesiac aj niečo
@anonym_autor my stafylokoka cez tie najväčšie tepla s 15 mesačným. To že je leto neznamená že vírusi alebo baktérie zmizli. Niektorým sa práveže darí oveľa viac.
@anonym_autor Existuje voči tomu očkovanie? Ak áno, aké? Alebo ide len o novy variant Covidu?
Jezis maria 🤣. Teta panikarka panikari 🤣🤣
Jezis maria 🤣. Teta panikarka panikari 🤣🤣
@anonym_cf9303
Vieš, sú ľudia s deťmi, ktoré majú imunideficiencie alebo s rodičmi, ktorí dostávajú chemoterapiu a ja im tu paniku verím a aj jej rozumiem. Ale ano, ľuďom ako ty to môže prísť aj smiešne.
siri sa BLBOST, ale to napriec celym Slovenskom
Podľa mňa sa nič nešíri. U nás nikto nič nemá. Žijeme na zapade
@anonym_autor Toto nie su priznaky chripky, ale beznej virozy, popr. covidu. Chytila som aj ja minuly tyzden, ale AG test som si nerobila. Necitila som to tak silno, aby som si myslela, ze to je covid. Aj ked nikdy nevies.. ale viroza ako viroza, aj tak som bola par dni izolovana
@anonym_cf9303
Vieš, sú ľudia s deťmi, ktoré majú imunideficiencie alebo s rodičmi, ktorí dostávajú chemoterapiu a ja im tu paniku verím a aj jej rozumiem. Ale ano, ľuďom ako ty to môže prísť aj smiešne.
@anonym_af573c vies, ale to su vynimocne pripady a autorka nepise, ze ma nejaky taky problem. Len to,ze panikari, lebo ich chytila viroza. Vacina zien su panikarky len tak. Tak skludni hormon
@anonym_autor covid. Bez srandy. Dve deti mali len sople a z vyteru u dr vyšiel okrem iného aj covid.
@anonym_653c31 aj bakterie?
A odkedy to, že je leto znamená, že nie sú žiadne choroby? Normálne sa treba preliečiť doma, v mojom prípade vitamín C, zázvor, bylinkové čaje, Cetalgen, dva dni v kľude a som ok. Alebo smer lekár. Hotovo.
Daj si Brufen, vylež to. Máš úplne bežnú chrípku. 😉 Vždy tu bude nejaká choroba a je jedno, aké je ročné obdobie predsa.
ja som tiež nachladnutá, soplavá, bolesť hrdla. buď z klímy niekde v obchode, ale tiež som si šupla jednu malú kofolu a už vtedy som pocítila také zaparenie hrdla. 😒

@anonym_autor covid. Bez srandy. Dve deti mali len sople a z vyteru u dr vyšiel okrem iného aj covid.