Chudnutie u dieťaťa
Ahojte je normálne že po chorobe/ viróze dieťa schudne..my sme mali minuly týždeň virózu .ale takú že aj bruško nás bolelo tak sme mali nasadenu diétu..a dnes pozerám že sa mi zdá akási chudšia a na váhe o 300 gramov menej..je to normálne?..užíva aj ATB
A zas ona je taká že je vkuse v pohybe aj keď je chorá
A ty akože neschudneš po chorobe a na diéte?
@janai1 jasné že áno ale všade čítam že deti by nemali chudnúť vôbec
Má 5 rokov 121 CM a 19.5 kg
A z čoho podľa teba získa energiu ak neje? Logicky schudne
Ona je len sme mali dietnejsiu stravu kôli brusku
logicky sa telo odvodní a bojuje s chorobou - vydá viac energie ako za bežných okolností....a prepáš ale 300g ti urobí aj to ak ideš na záchod...
Dcéra pravidelne pri chorobe schudne aj 2 kg ... no potom ide ako šrotovník, do týždňa to má naspäť 😀
nerozumiem, preco taketo nieco riesis v case, ked bola chora, stale berie atb a aj strava je logicky dietna, lebo choroba...pockaj kym vyzdravie, doberie atb a ked sa ti potom nieco nebude zdat, potom to ries.
kazdy clovek ked je chory, a este aj na antibiotikach, na diete - dokopy nic neje, schudne (inak je to hlavne voda) a 300g je nic.
nadpis a riesis to, akoby islo o dlhodobo podvyzivene dieta 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ja ze napises, ze schudla 2 kila. a ty napises 300g. ved to je nic. o tolko ma bezne dieta menej predsa aj po dobrej stolici. fakt sa tym nezatazuj.dieta nemas na hranici podvyzivy, aby si musela ratat kazdy gram
Na diete kazdy schudne, ale tak 300 g staci ked vypije asi 300ml pohar vody a ma ich naspat 😉 alebo to moze byt pokojne aj rozdiel rano-vecer, podla mna takyto maly “ubytok” pri jej hmotnosti je len vramci chyby merania. Ine by bolo, keby islo o 3 kg babatko.
Pravdaže je to normálne. V chorobe nechutí tak jest, telo bojuje s ochorením. Plus aj ATB môžu brať chuť do jedla. Pri viroze sa telo odvodni, aj to spôsobi pokles váhy.
300g je nič, syn mal 6 chorobu a schudol dve kilá, absolútne nič nejedol, nepil, skončil v nemocnici na infúziach. Potom sa nevedel dojest a všetko si "vynahradil"

Ale zas jedlo neodmieta aj teraz ráno zjedla celý chlieb s čajom