Chýbajúce vajíčko v semenníku

saruska2
23. aug 2017

Ahojte mamičky. Idem k Vám pre radu. Mám synčeka a od narodenia nemá jedno vajíčko v semenniku. Najskôr si mysleli že ešte zostúpi ale nakoniec zistili že ho vôbec nemá. Máme ísť na operáciu aby skontrolovali či sa v brušnej dutine nenachádzajú kúsky, čo treba vyoperovať. Mali ste niektorá takýto problém? Ako prebieha operácia? Moja z toho strašný strach ako to môj drobček zvládne. Teraz má 19 mesiacov.

11mirka22
23. aug 2017

Ahoj môj synovec bol na takomto zákroku pred troma týždňami v Bratislave na Kramároch. Tiež mu ho nenašli, vyoperovali mu nejaké obaly a prichytavali mu ten jestvujúci semenik, vraj aby mu nevystupoval. Má dva roky, zvládol to dobre, nemaj strach. Sestra tam samozrejme bola s ním, pochvaľovala prístup personálu. Tiež mala veľký strach. Deň pred zákrokom ich hospitalizovali a deň po zákroku išli hneď ráno domov, čiže dve noci tam strávili.

3009
23. aug 2017

@saruska2 bolo to už dávno, ale ani môj syn nemal jedno vajíčko v semeníku. Operovali ho keď mal cca 2,5 roka. Veď teraz sa dá byť s dieťatkom v nemocnici, takže žiadne strachy.