Chytené priedušky u 9 mesačného syna

nathuska
31. máj 2014

Ahojte, moj syn ma chytene priedusky.Zacalo to horuckou 39 a hnackou.Tak som hned rano isla s malym k nasej doktorke.Ta mu nasadila antibiotika,pretoze uz aj dva tyzdne mal kaslik a sirupceky co mudavala nepomahali.Na druhy den zacal strasne vraca.vsetko co zjedol vyvratil a bolo to take skor hlienove.takto sa vyvratil dva krat.hned sme isli na pohotovost a aj si na nechali v nemocnici.Tam som doktorom hovorila,ze to ma asi z hlienov to vracanie,ale nic s nim nerobili,len mu davali antibiotika co nam nasadila nasa doktorka a probiotika.boli sme tam tyzden a ked uz hovorili ,ze nas n dalsi den pustia tak maly zacal rano zase vracat.sestricky,ze aby som malemu nedavala jest ani pit a cakala na doktorov.prisiel primar a hovori no z coho to asi moze mat co mu nesadl mliecko?a ja som sa zase opakovala a nemoze to mat z hlienov?on ,ze moze a odisiel.prisla zase mlada doktorka.hovori,ze neviem z coho to moze mat a ja ze si myslim,ze to ma z hlienov ona pozrela do hrdla a povedala aaaa je cely zahlieneny.cely tyzden mu pozerali hrdlo a si to nevsimli.nasadili mu liecbu a musela som snim chodit inhalovat.no po dvoch dnoch nas pustili domov,ale maly je stale zahlieneny a chrci.dali nam mucosolvan a probiotika na domacu liecbu.dnes som mu dala bravcovu mast na hrudnik.prosim vas o radu ak ste sa uz stym stretli a vase deti boli tiez takto chore ako sa liecili?co im pomohlo a kedy im to asi preslo?

jonas17
31. máj 2014

keby bolo moje dieťa také zahlienené, určite by som vy nechala v prvom rade živočíšne mlieko. a všetko, čo je z mlieka, maslo, jogurt, tvaroh, smotanu, ja neviem, čo mu dávaš jesť, skús trošku o tom popísať..neviem, či dojčíš...a ak chceš čítať, je tu plno takých tém, kde mamičky radia, čo papať, ked dieťa kašle, soplí..može ísť o alergiu na bielkovinu kravského mlieka...ako je často malý chorý? bral už atb? všetko so všetkým súvisí... a probiotiká by som dávala dalej, hlavne kvalitné, neviem, aké dávaš...

bosoriak
31. máj 2014

Na stiepenie hlienov je lepsi Solmucol, nez mucosolvan, ale radsej to konzultuj s lekarom, kedze ste uz boli aj v nemocnici.