icon

Cibula pri kašli

25. okt 2021

Dobry vecer dcerka stale kasle sirup som dala ale stale vykasliava.. myslite ze pomoze ked dam nakrajanu cibulu na tanierik a pri posteel? Dakujem

lenik223
•
25. okt 2021

Ja vždy pripravujem domáci recept na kašeľ, cibuľa s medom...to sme jedli ako deti a teraz dávam aj svojim deťom 😊 nakrájam jednu cibuľu, dam 2-3 lyžičky medu a cca po hodinke dávam dietatu tu "šťavu".... stačí tak dve lyžičky každé 3 hodinky ... Je to sladké, takže to chutí každému...

lubka261
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
25. okt 2021

Ja myslim cibulu v tanieriku pri postel zevraj sa lepsie dycha... ale dakujem vyskusam aj toto ale uz len zajtra dcerka spi.. len kasle stale

lindusss2016
•
25. okt 2021

Ano, nam vacsinou toto uplne staci ako jediny "liek". Ak by nahodou nepomohlo, tak s tym nemas co stratit, lebo urcite neublizi

lenik223
•
25. okt 2021

@lubka261 nám to vždy pomohlo, to aj keď som bola s malým pri doktorke a predpísala mu stoptusin sirup tak to vôbec synovi nechutilo....a potom som mu urobila túto cibuľu s medom a prešlo mu to

adamadent
•
25. okt 2021

U nás pomáha rozkrojeni cibuľa na nočné dýchanie...

lucyl13
•
25. okt 2021

Aj my sme veru vždy na cibuli s medom a Zrovna dnes som to nasadila dcérke .., ja tiež neviem, ci to pomáha, ci pomôže sirup, čo berie, ale Dr mi tiež vravela, že cibuľa s medom je super vec a mam to dávať, malej to chuti, tak to dávam …

autor
•
25. okt 2021

@adamadent nakrajala som cervenu cibulu tak som zvedava 🙈 dufam ze to zaberie ..

vanda323
•
25. okt 2021

Mne pomáha cibuľový čajík s medom a citrónom skúste

autor
•
25. okt 2021

@vanda323 dakujem pekne len toto ma byt pre 3 rocnu 🙂

vanda323
•
25. okt 2021

No poviem ti že ja do úst hocičo nedam 😄 Myslím že dobre.ochuteny s medom a citrónom by zvladla

adkajanova
•
25. okt 2021

Odporúčam mne to pomohlo...
Kašlala som jak turek.........
A keď lieky nemôžem tak manžel
Nastruhal cibulu dal ju odstáť na 2 hodiny aby bola stáva a dal mi aby som sa napila a hrdlo mi uľavilo hneď na druhý deň ✔️

vanda323
•
25. okt 2021

@adkajanova Ta cibuľa je aký zazrak 👍

magdalenal
•
26. okt 2021

Ked ma dcera sople huste, vzdy ma na noc nakrajanu cibulu v izbe a mokry uterak.... cez den varim cibulovy caj s medom a rozmarinom/majorankou. U nas zabera do 2-3dni. Drzte sa

bellovag
•
26. okt 2021

Ja tú pokrájanú cibuľku k posteli deťom vždy dávam, keď sú choré....len nestačí jednu noc...a rátaj s tým, že ráno nejdeš izbu z tej cibule vyvetrať 🙂 Ale zaberá to ...Na kašeľ sa mi osvedčil med to toho vymiešam kurkumu, cejlónsku nie čínsku škoricu a sušený zázvor a chlapci to jedia po lyžičke 3x do dňa...

alenamihal
•
26. okt 2021

uprimne ?? nam to velmi pomaha 🙂) 3-4 noci nakrajam a dam co najblizsie k hlave ...klop klop 8rokov a super .

nika_m
•
26. okt 2021

Ja som tak uz 2x synovi dala, ked kaslal a naozaj pomohlo...sice rano ked otvorim dvere tak ma ovali cibulovy smrad ale to sa hned vyvetra 😂 vobec by som nepovedala, ze obycajna cibula pomoze