Čierne bodky v podnebí 11 mesačnej dcérky
moja 11 mesačnej dcere idu 4 zubky naraz hore a spravili sa jej cierne bodky v podnebi neviete mi poradit co to je?som zufala
je to hned na podnebi pod zubkami este sa jej len tlačia von hned 4 bojim sa co to je aj jej zapacha z ust a to jej umyvam usta stale
dazdovka- ked nad tým premýšlam tak asi mas pravdu a bude to ta zrazenina spavilo sa jej to dnes a zubky sa tacia uz cely tyzden ......uvidime ako to bude prebiehat a dakujem
@maggie37 Ahoj aj mojej malej sa spravila taka cierna bodka hned za zubkom, ktory uz je prerezany. Detska lekarka pozrela a nevedela co toje tak ma poslala k zubarke, ale ta nas zoberie az na buduci tyzen. Vam zistili co to je a z coho to vznika? Boli to babatko? Teraz mame problemy aj s kojenim, lebo mi hryzie do bradaviek tak ci to moze byt z toho.
@nezabuddka no ja som to sledovala a zmizlo to az ked sa zacal prerezavat a tlacit zubok nad tym. Ani nasa pediatricka to predtym nevidela. Mala to mala niekolko mesuacov. A urcite to neboli...
Ahojte, našla som si vašu diskusiu, moj malý má tiež tmavú škvrnku,niečo ako krvnú zrazeninu na podnebi hned za prednou jednotkou zubom, nie na dasienku. dnes som si to náhodou všimla a chcem sa vás spýtať, či to vašim detom zmizlo samé, alebo mám utekať k lekárke, nebolí ho to. Dakujem vám.
Ahojte proaim vas niekto to z vyriesil? O co vlasnte ide? Vsimla som si to u dcerky a neviem o co ide nema to v dasne ale na hornom ppdnebi presne na tej ciarke ktlra deli stred ust 🙂

@miruskac takto zvykne vypadat zrazena krv, ktora vznikne tlacenim sa zubku, medzi prekrvenym dasnom a kožou, nieco ako modrina... Ak to teda je v mieste na dasnach, ak je to na podnebi, tak neviem...