icon

Čierne bodky v podnebí 11 mesačnej dcérky

miruskac
29. sep 2013

moja 11 mesačnej dcere idu 4 zubky naraz hore a spravili sa jej cierne bodky v podnebi neviete mi poradit co to je?som zufala

dazdovka
29. sep 2013

@miruskac takto zvykne vypadat zrazena krv, ktora vznikne tlacenim sa zubku, medzi prekrvenym dasnom a kožou, nieco ako modrina... Ak to teda je v mieste na dasnach, ak je to na podnebi, tak neviem...

miruskac
autor
29. sep 2013

je to hned na podnebi pod zubkami este sa jej len tlačia von hned 4 bojim sa co to je aj jej zapacha z ust a to jej umyvam usta stale

miruskac
autor
29. sep 2013

dazdovka- ked nad tým premýšlam tak asi mas pravdu a bude to ta zrazenina spavilo sa jej to dnes a zubky sa tacia uz cely tyzden ......uvidime ako to bude prebiehat a dakujem

januliku
29. sep 2013

@miruskac Ked jej aj zapacha z pusy, nebudu to afty ?

maggie37
21. mar 2014

@miruskac zistili ste čo to bolo? Moja mala ma už dva mesiace jednu v ustach a znepokojuje ma to, doktorka povedala že si mohla niečím buchnuť do podnebia ale už dlho to tam má. Poradíš prosím, vdaka

nezabuddka
6. nov 2014

@maggie37 Ahoj aj mojej malej sa spravila taka cierna bodka hned za zubkom, ktory uz je prerezany. Detska lekarka pozrela a nevedela co toje tak ma poslala k zubarke, ale ta nas zoberie az na buduci tyzen. Vam zistili co to je a z coho to vznika? Boli to babatko? Teraz mame problemy aj s kojenim, lebo mi hryzie do bradaviek tak ci to moze byt z toho.

maggie37
6. nov 2014

@nezabuddka no ja som to sledovala a zmizlo to az ked sa zacal prerezavat a tlacit zubok nad tym. Ani nasa pediatricka to predtym nevidela. Mala to mala niekolko mesuacov. A urcite to neboli...

malenik
29. feb 2016

Ahojte, našla som si vašu diskusiu, moj malý má tiež tmavú škvrnku,niečo ako krvnú zrazeninu na podnebi hned za prednou jednotkou zubom, nie na dasienku. dnes som si to náhodou všimla a chcem sa vás spýtať, či to vašim detom zmizlo samé, alebo mám utekať k lekárke, nebolí ho to. Dakujem vám.

d2n3laaa
9. aug 2017

Ahojte proaim vas niekto to z vyriesil? O co vlasnte ide? Vsimla som si to u dcerky a neviem o co ide nema to v dasne ale na hornom ppdnebi presne na tej ciarke ktlra deli stred ust 🙂

niqua
17. okt 2023

@d2n3laaa ? Aj my to maaame

niqua
17. okt 2023

@malenik prosim Vas zistili ste co to bolo? Mame to tiez, strasne som sa zlakla

malenik
25. okt 2023

@niqua fuuu, to bolo davno, myslim ze som to neriesila a zmizlo to same, nic to nebolo. Syn mal vtedy rok a pol, teraz ma 9 😉😁

niqua
26. okt 2023

@malenik 🤣🤣ja viem...ale bola to jedina tema, kde som nasla o tomto probleme..uz to zmizlo aj malej 🤣 dakujem Vam za odpisanie aj po cca 8 rokoch 😅😊