Cievnatosť
Maminky má niektoré vaše dieťatko na zadočku také modré flaky ako keby modriny už od narodenia? Totiž náš Lucas to má od kedy sa narodil, skúmali či je to hematom alebo čo, robili sono čí to náhodou nemá aj na orgánoch ako sú običky atd..... no výsledok bol ten vraj "cievnatosť" len ja neviem nepáči sa mi to má také modrasté flaky na zadočku a prechádza mu to na kríže.... Máte s tým skúsenosť?
@unavenasom neviem vobec co je to o tej skvrne som nic nepocula.... povedali ze to zmizne no nic nemizne.
@unavenasom ano to je onooo 🙂 ale nechápem, veď nemáme žiaden nejaký takký pôvod z ázie alebo odkiaľ🙂 ale som pokojnejšia že to nemá len moje dieťa 🙂 ďakujem
@hannah25 ak mate v rodine madarskych pribuznych tak moze to cey nich zdedit
@unavenasom neviem o nikom :D
@hannah25 ono je to niekedy aj par generacii preskoci.
ja umrem...lekar skumal skvrnu sonograficky a neviem ako, pride online jedna @unavenasom a hned vie viac ako dotycny lekar...
@stardust je nejaky problem? 😕 mne sa zdalo, ze by to mohlo byt toto podla opisu, tak sem to sem dala ..nehram s na mudru, chcela som pomoct ☹
@unavenasom ziaden problem, len som bola prekvapena, ze si sa hned trafila podla takeho kratkeho opisu bez zbytocnych vysetreni...
@stardust jaj 😀 nahoda, pretoze asi polroka dozadu kamoska mala toto...tak sme studovali a patrali :D ,,cize ani nie tak velmi nahoda..len este v cerstvej pamati 😀 😀

@hannah25 nema tu mongolsku skvrnu? s tym sa nic nerobi