icon

Čipky Polyoxidonium pre 15 mesačné dieťa

7macka7
15. jan 2015

Dobry vecer. Ma prosim niekto skusenosti s cipkami Polyoxidonium? Dostali sme ich od imunoalergologicky....kvoli znizenej imunite.....Su vhodne pre tak male deti - 15 mesiacov ....za kazdu skusenost vrelo dakujem.

oliverko5
•
16. jan 2015

ahoj..podla mna tak male dieta si imunitu len buduje...ja osobne by som nedavala skor by som siahla po niecom prirodnom na trhu je toho uz strasne vela...a este k tym cipkom ja som brala injekcie tieto iste pol roka a nejak moc nezabrali a je tam plno nezaiducich ucinkou..

7macka7
autor
•
18. jan 2015

@oliverko5 Mozem sa opytat ake vedlajsie ucinky ma????
Dakujem.

oliverko5
•
18. jan 2015

no mala som bolesti zaludka ,zavrate nervozita ale ja som brala injekcie nie cipky...injekcie su silnejsie si myslim...

adkala
•
20. jan 2015

@oliverko5 Chcela by som sa na niečo opýtať cez IP.

oliverko5
•
20. jan 2015

@adkala napis kludne...

kaciatkom
•
4. apr 2018

Dobrý deň. Aké máte prosím skúsenosti s tými čipkami? Aj môj syn ich dostal. Dakujem

eleonora1
•
24. apr 2018

Dobry deň, rada by som sa opýtala, či je znova registrovaný liek pre deti. Ja ako dospela som ho používala v zime. Imunoalergologicka nám hovorila,že pre deti na Slovensku nie je. Tak ako teda? Ďakujem za každú infosku

kaciatkom
•
24. apr 2018

@eleonora1 môjmu synovi ho dali skrz nefunkčnú bunkovú imunitu. Dali to vo forme cipkov. Ma 27 mesiacov.

audinkas4
•
Autor odpoveď zmazal
•