icon

Čo darovať lekárom po operácii dieťaťa?

3. okt 2025

Dobrý večer, dnes som bola so synčekom na operáciu kvôli nezostupenom semenníku. Prepustili ma až večer s ja som nestihla kúpiť doktorom a sestričkam za poďakovanie nič. Teda nestihla som, synček bol unavený aj zvracal... O dva týždne ideme na kontrolu môžem kúpiť a zaniesť im. Alebo je to už zbytočne.
Veľmi ma to mrzí ale čo už.

Strana
z3
anonym_0636d6
3. okt 2025

@anonym_autor načo? 😀😀

sssss123
3. okt 2025

nič, majú svoj plat

gypsomilka
3. okt 2025

🥴🤔 ja myslim ze stacilo podakovanie. Dufam ,ze cas kedy sa nosili klobasy, bonboniery flase,obalky atd su uz prec. Nic v zlom ale je to ich praca.

zuzanita1609
3. okt 2025

Naozaj úprimné poďakovanie postačí 😊.

anonym_1cd97d
3. okt 2025

@anonym_autor bola si na operacii, nie na operaciu

autor
3. okt 2025
@anonym_1cd97d

@anonym_autor bola si na operacii, nie na operaciu

@anonym_1cd97d jasné, klávesnica preklep

anonym_817472
3. okt 2025

tak aspoň niečo za tisícku,keď už tak už

biba_18
3. okt 2025

koľko má synček?

autor
3. okt 2025
@biba_18

koľko má synček?

anonym_edfb79
3. okt 2025

Keď na to majú priestor, napíš pozitívnu recenziu 👍

euka210
3. okt 2025

@anonym_autor naco. je to ich praca...

biba_18
3. okt 2025

jaj, to je také maličké… netreba nič, naozaj len pekne úprimne poďakovať…

iivancova
3. okt 2025
@biba_18

jaj, to je také maličké… netreba nič, naozaj len pekne úprimne poďakovať…

@biba_18 a keby mal 16, tak už by niečo trebalo?

biba_18
3. okt 2025

@iivancova tak keby išlo o staršie dieťa tak to už by mohlo pánovi doktorovi niečo nakresliť, napríklad... nabudúce sa skús prv zamyslieť… vôbec že odpovedám na takú otázku kks…

yelena159
3. okt 2025

To ešte stále mladí ľudia takto zmýšľajú? Som myslela, že to len moja babka.
Nič im nedávaj. Budú mať zaplatené.

anonym_a748e9
4. okt 2025

Kamoška pozna doktora, ktorý dá lístok, co treba kúpiť a doniesť 🙈🙈🙈🙈choré toto

deti95060810
4. okt 2025
@anonym_a748e9

Kamoška pozna doktora, ktorý dá lístok, co treba kúpiť a doniesť 🙈🙈🙈🙈choré toto

@anonym_a748e9 a lístku sú napísané komodity do jeho domáceho baru, alebo do špajze. 🙄

anonym_746a06
4. okt 2025

Tak ja som asi stará škola, ale ja by som aspoň na oddelenie doniesla nejaký väčší dezert. Nie konkrétne osobám.
Ja sama som sestrička a vždy nás veľmi potešila malá pozornosť.
A ja teraz zvyknem doniesť aj triednym ucitelkam, keďže sme v zahraničí, tak niečo zo Slovenska, čo si tu nemajú šancu kúpiť. A tá ich radosť okrese aj mňa pri srdiečku. Vôbec to neberiem ako úplatok, ale malú pozornosť.

anonym_38c4e8
4. okt 2025

Keď už tak veľmi chceš niečo vziať, tak vezmi maximálne nejaké zákusky, či kvety že dakuješ. Ale aj toto je dôvod prečo zdravotníctvo u nás je totálne v sračkách. Ten lekár dostáva výplatu aj personál, je to ich práca. Oni majú robiť všetko čo je v ich silách, bez toho či niečo dostane alebo nie. Tak potom treba nosiť všimné aj takým predavačkam a iným ľuďom v službách. Za mňa stačí poďakovať a napísať recenziu.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
annnna18
4. okt 2025

Ja by som vzala krabicku nejakych kolacikov na oddelenie to potesi, kavicku alebo nejaky dezert.

handykate
4. okt 2025

A takto si ich učíme....🤔 Už nevieme, čo by sme nanosili....Potom obyčajný človek, čo nemá na pozornosť peniaze, tak aj dopadne. Potom sa nestazujme, aké je naše zdravotníctvo..

mandzula
4. okt 2025

Tebe zvyknu nieco nosit za tvoju beznu pracu? Mne teda nenosili, dokonca by to bolo byvalo protizakonne.
A presne takto sme ich aj seba naucili na darcekovanie a dokonca nas to mrzi, ked nedame a rozmyslame, ako to napravit.

minutka
4. okt 2025

Domaci kolac/pagace na oddelenie. Nech sa ponuknu pracovnici

anonym_bcd247
4. okt 2025

Som lekár, za seba a kolegyne hovorím, že najviac nás poteší pozitívna recenzia na ošetrujúci personál na riaditeľstvo. Nič iné nepotrebujeme/nechceme a väčšinou všetko nechávame sestričkám.

anonym_d253a4
4. okt 2025

Ja som bola síce v úplne inej profesii a to predavačka, ale tiež mi veľa ľudí niečo kúpilo len za to, že som bola na nich milá a poradila im a mala s nimi trpezlivosť, vždy ma to potešilo veľmi,ale pozitívna recenzia hádam ešte viac zahriala u srdca. A neviem čo tu píšu že stará škola.. Mám 24 a taktiež som už takto urobila, lebo viem ako to poteší aj keď sa dostáva bežný plat. Len tipujem že oni už takýchto vecí majú habadej tak pozitívna recenzia stačí a poteší nad mieru.

anonym_f755b6
4. okt 2025

Ja nechápem na čo. Je to ich práca, tak ako každý máme svoju prácu a nik nám nič nenosí za ňu, dostaneme plat aj to oveľa nižší ako lekari či sestričky.

dvanastka
4. okt 2025

@anonym_autor radšej kúp niečo synovi ako bolestné.

janinah
4. okt 2025

Som človek z oper.saly.Nečakame pozornosti a nerobime rozdiely medzi pacientami.Ale ideme vačsinou nonstop jedna operacia za druhou a ked medzi operaciami vojdem sa napit do " kuchynky" tak mi dobre padne,ak mame na stole kusok niečoho na zobnutie a zahnanie hladu.Takze si nosime z domu pre kolektiv ovocie.sladkosti.keksy.Kolač,ak ma niekto z nas sviatok.A ked nieco podobne donesie pacient tak nam to dobre padne.To nie je o tom.ze nemame zaplatene,ale o tom.ze niekto sa chce takto podakovať podobne ako kvetom pre uciteľku.Aby ste si nemysleli.ze sa tymi pacientskymi sladkostami prejedame...dostaneme ich max 2x v roku.

janka12335
4. okt 2025

Nič alebo max. pár koláčikov. Jeden deň, bežná operácia, majú za to plat, je to ich povinnosť liečiť a starať sa o pacienta.

Strana
z3