Čo dať dieťaťu do inhalátora okrem Vincentky?
Ahojte som zufala co okrem Vicentky, mala ma sopel a kasel .. dakujem
Yabro
Podľa popisu mu skôr pomôže suche teplo na dutiny a sinupret.
Aj fyziologicky roztok je dobry na inhalovanie
@janinah mesiac dozadu mala atb a sirup mesiac sa z toho dostavala.. ma aj dost upchaty nos. 2 dni skolka a od minulej stredy je doma.. tak uz skusam vsetko.
@kleopatra114 dakujem
@kacena4 dakujem o tomto som uz pocula 🙂
Amrobene ale dávam pomedzi aj Vincentku, preplach do nosa s morskou soľou .. to je taký sprej .. fajne prečistí noštek. Sinupret vždy dávam ..
pozri si na FB Andrej Medveď moja cesta za zdravím, tam sa dočítaš o tom čo pomáha na imunitu aj detí
My sme teraz prvý krát skúsili yabro na odporúčanie kamošky. A teda super. Malému sa lepšie dýchalo a aj noštek sa uvoľnil. Dovtedy sme vždy dávali len vincentku.
@erika212
@alexnina777
@kleopatra114 dakujem Vam kupila som to yabro chcem za spytat to jedna ampulku mamdat do inhalatora? A kolko krat denne moze to yabro inhalovat?
Raz denne. Jedna ampulka. Je to veľmi husté. Zle sa tiez tej ampulky dáva von. My sme prvé dve ampulky rozbili, čo sme vyklepkavali von. Treba sklepkat čo čo je vo vrchnaciku dole do ampulky. Odlomit vrchnacik a vyliať do inhalatora. Ja si vždy s yabrom kúpim malé striekačky päťky a najhrubsiu ihlu. Obsah ampulky vytiahnem a stretnem do inhalatora. Inak inhalator musí byť kompresorovy s výkonom minimálne 40 inak to nepretlači. Podľa výkonu to môžete inhalovat od 15-40 minút. My ideme tak 35-40 minút. Vincenta sa viditeľne odparuje ale toto takmer nevidieť. Niekto to mieša s fyziologickým roztokom alebo vincentkou ale nám lekárka vravela, že sa to nemá. Zle sa to potom ukladá na sliznici. Držím palce aby vám to pomohlo. Inak ja objednávam z lekárne Max. Tam má s kupónom, ktorý si chodím zobrať do lekárne vyjde krabička 10 kusov na 21€.
@erika212 mam tento dole pise aj yabro roztok.
Fyziologicky roztok
@erika212 ja som vcera kupila za 24eur v dr.max tie ampulky.. takze to nemam riedit? Malej chcem dat rovno masku ci staci ten naustok a bude mat pri tvari a dychat to?
Nie neriedit. Aj ja dávam masku. Malý má dva roky a drzi si ju sám.

ambrobene na inhalovanie