Čo dávať deťom na posilnenie imunity?
Čo dávate deťom na imunitu ?
Ja už nedávam nič okrem probiotík a vitamínu C ... mrte prachov som vrazila do overených vecí, nula bodov ... chorá bola furt rovnako ...
@1321987 Veru z lekarne nezabera ani u mojho nic, ani to, co zabera mne. Davam Cecko, Decko, Probiotika, obcas Rinimun, tam je C, D a zinok.
Domáce ovocie a zeleninu
70 percent imunity ide z čriev ☝🏼 čiže treba "kŕmiť" črevné baktérie probiotikami, ideálne čerstvé ako acidko a podobne, kvasena zelenina. A taktiez významný činiteľ čerstvá zelenina.
@simdob no jasne, presne tak, probiotika bez prebiotik su len polovicna praca 🙂 prebiotika su vlastne to krmivo pre dobre bakterie. podporuju rast tej dobrej mikroflory
a ked sa to skombinuje, tak to vie spravit fakt zazraky pre travenie aj imunitu 💪
@1bambinko1 no ved jasne, aj syn uzival uz kadejake rozne, vela sme ich poskusali, ale nejak nebol citit rozdiel. az v sirupovej forme sa nam osvedcil.
@daniska155 U nas taktiez, synovi davam Ampcare na podporu imunity, aj teraz sme s tym zase zacali ako zacala skola. 🙏 Toto sa snazim nepodcenit, lebo ked uz zacne nadcha, tak je neskoro. Vacsinou sa nam to ale podari podchytit, tak som rada 🙂

Nič z lekárne
Imunita sa buduje a posiluje od narodenia otužovaním, primeraným obliekaním, pestrou stravou, pohybom, dostatkom spánku