icon

Čo dávate do vzduchu na lepšie dýchanie počas choroby?

milka1988
19. okt 2023

Ahojte čo používate do vzduchu pri chorobách? Doma bežne nič také nedrzime, ale chcela by som niečo na vaše odporúčanie kúpiť 🙂

Strana
z2
zuzanaete
19. okt 2023

Difuzer a esencialne oleje od firmy Hanus.

vkatush
19. okt 2023

U nás ide difuzer a eukalyptus olej.

milka1988
autor
19. okt 2023

@zuzanaete popozeram difuzery su nejake špeciálne ?

mima172
19. okt 2023

Mame difuzer v obývačke a dcéra má 1 vo svojej izbičke. Difuzujeme oleje vhodné pre deti a keď spí tak si v obyvke dáme podľa vlastného uváženia. Oleje volím podľa potreby (zdravotná indikácia...).
Len doplním - oleje vyber naozaj kvalitné. Nie, olej za 2€ z DM fakt nie je kvalitný 🙂

zuzanaete
19. okt 2023

@milka1988 Kazdy difuzer urobi rovnaku sluzbu. Niektore mozu byt tichsie. Vyberam, aby sa mi pacil dizajnovo.

pehavcek
19. okt 2023

@milka1988 difuzer a do neho eukalyptus.

lubomir_j
19. okt 2023

@milka1988 Aj my eukalyptovy olej ale napr. ja ho kludne nakvapkam aj na mokry uterak co mam na radiatore (je to taka rychla nahrada difuzera). Este pouzivame eukasol od justu, je to taky eukalyptovy sprej do miestnosti...

mima172
19. okt 2023

Baby, juj, nedá mi to. Na MK stále baby píšu o eukalypte. Áno, eukalyptus je úžasný, no je ho viac druhov a nie každý je vhodný pre deti. Napríklad taký globulus je vhodný až od 10r. Pre deti od 2m môžete použiť na par minút napr radiatu alebo e.citronovy.

heln
19. okt 2023

@milka1988 pokrajanu cibulu

sona272
19. okt 2023

Doterra

milka1988
autor
19. okt 2023

@mima172 akú značku olejov by si odporučila?😌

milka1988
autor
19. okt 2023

@mima172 ďakujem za info to som netušila popozeram ho treba mi pre 1,5 ročného

ivkav5
19. okt 2023

Za mňa jednoznačne doterra, objednávam už 10rokov. Difuzér fičí top, priplatíš si síce za kvalitu ale stojí to za to. Kamoška kupila za 40€ nejaký difuzér drevený z netu, o 2 týždne mi volá, že jej odišiel a posiela ho na reklamáciu; tak nech jej objednám z doterry 😅 Jeden difuzér mám 10 rokov od samého začiatku a ide ako nový, druhý mám 6 r. Oleje taktiež úžasné, neriedené a cítiš veľký rozdiel, keď porovnáš s inou značkou. Stačí v rukách držať 2 fľaštičky. Ak by si chcela poradiť napíš 🙂 A taktiež veľmi neodporúčam Eukalyptus, treba si dať pozor na to, ktorý druh kupuješ. Doterra má ale Eukalyptus radiata, ktorý je vhodný aj pre deti🙂

sasenka5
19. okt 2023

@ivkav5 suhlasim uplne. Skusala som Hanus, Young Living, Nobilis Tilia oleje od Janky Hasplovej, ale ked to porovnas s doterrou, tak sa mozu strcit do riti😅 v doterra Air olejcek alebo zmes na podporu imunity On guard je u nas najvacsia zachrana v case chorob, soplov a podibne.

sasenka5
19. okt 2023

No a difuzery ani nehovorim, ja som mala osobne tiez kvoli svojej hluposti 3 rozne, nakoniec mam z doterra a som najspokojnejsia. Treba si priplatit za kvalitu, aj ked ta tu budu ti ktori pouzivaju lacnejsie oleje presviedcat, ze su rovnake ako doterra 😂

mima172
19. okt 2023

@milka1988 Ja som maniak na kvalitu, dllllho som hľadala a nakoniec sme zakotvili pri týchto olejoch. Je to česká firma, čo je za mňa bonus a robia fakt čisto. Z tých Eukalyptov pre 1,5r odporúčam radiatu. My mame doma okolo 80-100 olejov, pre malú pri chorobe používame od toho roka levandulu, citrón, mandarínku, pri zahlieneni borovicu, na hrudnicek Breath (riedeny v nosnom oleji) a na nozky Bodyguard.
Ja len k Doterre - nejdem ich očierňovať, no za mňa ten ošiaľ ohľadom nich je až komický. Ja som ich oleje šmarila do koša, keď som sa dozvedela, že používajú benzoan sodný. Prisľúbili síce, že prestanú, no tomu sú už asi 3 roky a nič sa nezmenilo.
https://bewit.love/?i=slaskou

misinka0611
19. okt 2023

K posteli dám nádchovník alebo podrvené listy z neho.

michaela.g
19. okt 2023

U nás ide difuzer a vincentka nic ine

juliacenc
19. okt 2023

Od akeho velu su vlastne tie difuzery a olejceky vhodne prosim vas?

simca06022011
19. okt 2023

zalezi ake stare dieta, v byte som mala normalnu aromalampu v obyvacke, prevonalo to cely byt. POuzivala som klasiku, uvolnujucu dychanie ako clean the air (vacsinou su to verzie s eukalyptom, ihlicnanmi roznymi, matou... ). Absolutne nepodporujem MLM oleje :DD predrazene. Dokazes kupit prirodnea j za normalnu cenu. Ja pouziavm now foods a hanus (inak hanus nie vsetky mi vonaju, proste j eto vzdy tak 50:50)
NESKOR som presla na katalyticke lampy, tam sa mi fakt pacilo, ze aj cistia vzduch, nie len navonaju ale treba davat pozor a drzat to z dosahu. Pocas chorob som to pouzivala v byte fakt denne. A teraz mame katalyticku v dome, pouzivam pomenej, teraz mi to tato diskusia pripomenula. A dcera ma krasicku aroma lampu (kupili sme olej od tillia, pracovny :DD na ucenie sa, videla som aj vyslovene detsku zmes tak si treba vygooglit) a mame difuzer ktory si nosim kam potrebujem. Nejde v kuse, Zase extremne vlhko nepotrebujem a on citelne zapary celu izbu. Katalyticka lampa ma tiez obmedzeny cas pouzitia.
Bezne pouzivam oleje do upratovania prania.. citron, pomaranc, levandulu, aj ten easy breath lebo je super aj v lete na osviezenie. ALE netreba to prehanat. Cisty vzduch je cisty vzduch. A nie stale nejaku chemiu aj ked prirodnu olejovu dychat...
Ak je problem iba ten suchy vzduch, tak staci aj cista voda...

simca06022011
19. okt 2023

a aromaterapia a deti (pouzite prekladac ak treba)
https://www.chop.edu/news/health-tip/aromathera...

dankabetka
19. okt 2023

ahoj, pouzivam aj difuzer - (pocas dna- davam vincentku, alebo aj kvapky 31 bylin od Justu- priznam sa moc som nestudovala ci to mozu aj deti, skratka je v obyvacke pusteny v pripade choroby ) , na noc ale davam k posteliam nakrajanu cibulu na kusocky - aj plnu misku ( 4-5 cibul - je to neuveritelny smrad...ale zatial nam to pomaha dutiny uvolnit - aj nam aj detom) , a mame doma zapnutu aj cisticku vzduchu, takmer stale ( syn je alergik).

mima172
19. okt 2023

@juliacenc Niekto odporúča už od narodenia, no ja sa držím skôr zdrojov, že od 6t, no bavíme sa o naozaj nízkej koncentrácii a na využívanie typu masáž bruška, jemne vdýchnutie pri soplíkoch, masáž nožičiek pri vysokom napätí svalov.

ivkav5
19. okt 2023

Netreba sa nechať zmiasť, netreba šíriť falošné správy, že doterra dáva do produktov benzoán sódny. Áno, ale nie do olejov 🙈 oleje sú 100% čisté, bavíme sa o olejoch a nie o produktoch typu šampon na vlasy, kremik a podobne….to si ja ako verný doterra zákazník, ktorý objednáva pravidelne 10rokov, neobjednám v živote ani. Nepoužívam z doterry ani doplnky výživy, vitamíny, jedine oleje a difuzery, ktoré sú v 100% kvalite a čisté bez akýchkoľvek pridaných aditív. Ostatné ich produkty sú za mňa tiež nekvalitné, ale oleje sú teda fakt o niěcom inom.

mima172
19. okt 2023

@ivkav5 Pre mňa je dôležitá kvalita všetkého, čo daná firma vyrába. Ohľadom toho benzoanu sodného by som si nebola taká istá, keďže par rokov dozadu sami priznali, že používajú malé množstvo BS aj do olejových zmesí. Vidím, že ty vnímaš veci triezvo a úplne ta nedrapol ten GW marketingový prístup. Ja sa priznám, že som normálne prestala vyhľadávať spoločnosť jednej kamarátky, ktorá robí pre GW a ona už nevedela o ničom inom rozprávať iba o zelenáčoch a olejoch. Normálne sa naše kamarátske stretnutia zmenili na marketingové predajné akcie.

ivkav5
19. okt 2023

@mima172 tiež mám takých ľudí v okolí, ale ja nemám za potreby niekomu vtierať môj názor. Ja stále hovorím, že aj tak bude každy vždy odporúčať a pretláčať to, čo používa a s čím má dobré osobné skúsenosti, to je prirodzené pre každého. Len keď je otázka, kto čo odporúča a používa a s čím je spokojný, tak nevidím dôvod prečo sa k tomu nevyjadriť a neprispieť osobnou skúsenosťou..ja sa doterre vďakabohu nevenujem predajne, len pre našu spotrebu, lebo na toto by som ja neervy nemala…doma máme vyše 100 olejov a nedám na nich dopustiť, keďže nás x krát vylízali z problémov 🙂
Je mi ľuto tvojej skúsenosti; kamoške z toho asi hrablo😅😅 Mám v okolí kamošky, ktoré používajú Hanus, Bewit, ale nikdy v živote sme nemali výmenu názorov alebo nedajbože útočenie na druhé značky. Dve mi dokonca samé hovorili, že ma poprosia objednať im doterru ale momentálne ich finančná situácia nepustí, inak že by chceli skúsiť🙂 Takže je to asi o tom, kto je aká povaha a či tomu úplne prepadneš.

mima172
19. okt 2023

@ivkav5 Presne, si moja krvná skupina 😁 Rodina a kamoši vedia, že doma fičíme na Bewite a keď niekto chce tak sa spýta, poradím ale nikdy "ochotne" nedávam rady bez vyžiadania. Žeby som do každého rozhovoru pichla Bewit, tak to absolútne nie. Stačí sa akceptovať a svet bude krajší ☺️😁

ivkav5
19. okt 2023

@mima172 presnee, inak podľa mňa si jednoducho každy príde na svoje v inej značke 🙏 preto je dobré, že ich je na trhu toľko🥰

juliacenc
19. okt 2023

@mima172 dakujem 👍

mima2406
19. okt 2023

My pouzivame Eucasol z Justu.

Strana
z2