Čo dávate svojim deťom na posilnenie imunity?
Ahojte,
prosím Vás, čo dávate svojim deťom na posilnenie imunity?
Níč, len som od narodenia otužovala, primerane obliekala - radšej menej ako viac, neskôr pestrá strava - ovocie, zelenina, veľa pohybu vonku takmer v každom počasí, dostatok spánku a nevytvárala som okolo dieťaťa sterilné prostredie
Nič akurát v zime vit d, ovocie, zelenina, Co najmenej spracovaných potravín a pohyb vonku za každého počasia, výnimka víchrica alebo krupobitie... A neprehhrievat oblečením.
Nic, "len" zdrava strava a pobyt na cerstvom vzduchu. Umeliny nie su potrebne, ak sa tento zaklad dodrzuje a ak sa nedodrzuje, tak umeliny aj tak nepomozu.
Ja som davala kozie kolostrum a cecko. Ale najlepsie je otuzovat, neprekurovat doma, chodit vela von, plavanie a sauna su tiez super na vytvorenie dobrej imunity. Zalezi ake stare dieta mas.
Nic namiesto umelin ktore su i tak na nic radsej zaplatim vstupne na kupko 🤣🤣🤣 a ako je vsebecne zname, neobliekat moc , neprekurovat , von byt vela a za naozaj kazdeho pocasia. Kvalitny spanok
A vela byt aj medzi ludmi
Občas nasadim Narosan od Justu. Pred začiatkom školy povedzme. Sporadicky C-čko
Asi závisí aj od veku…naša má 2r3m a na pokyn pediatričky vitamíny C a D a Imunoglukan (ten sme dávali v zime a začali sme zasa pred pár týždňami ako prípravu pred nástupom do škôlky).
A samozrejme ovocie, zelenina, neprekurovať a plus detská sauna po baby plávaní.

Nič, ovocie, zeleninu ľúbia zatiaľ to stačí