Čo dobre zaberie na strašný dusivý kašeľ?
☹ ☹
tak na tento kasel mame vsetci doma ATB,a maly ma k tomu este Ditustat,starki maju este Pleumolysin,a ja mam tatranski sirup
najlepsim receptom pre chore dieta je ist k doktorke. neni dobre skusat kadejake akoze zarocene recepty, lebo neviete, z coho je ten kasel. ACC long malym detom nemozete davat.
No záleži či pre dieťa alebo dopspelého . Deti majú zápal priedušiek aby to dostali von brali Erdomed a ATB. To im uvoľňovalo mali mokrý dráždivý kašeľ a v noci ich išlo rozdrapiť tak som im dávala tusin iba na noc a mali pokoj, cez deň som im to nedávala nech kašlu aby to šlo von aj z toho kašľa grcávali ale bolo to "dobré" lebo 90% zvratiek boli hlieny. Na kašľ je dobrý pleumolizin, tussin, fenistil, potierať priedušky jazvečou masťou, ....
z tých medik.foriem pleumolysin, paxeladine, stoptussin, ditiaden alebo žltý trifed, pre staršieho ako desat rokov aj štvrtinka kodeinu, z nemedik. veľa zvlhčovať a pomaly dýchať, a raz dávno mi boli poradené nejaké reflexné body z akupunktury, pamätám si len jeden - tesne nad hrudnou kosťou v tej jamôčke, tam bolo treba zľahka zatláčať prst smerom dole do krku akoby poza hrudnú kosť do hrudníka, to zastavilo kašeľ a potom som na noc lepila magnetku niekde medzi prvý a druhý prst na nohe, pomohlo aj to, aj ked ťažko povedať, do akej miery už začali zaberať aj lieky alebo sa začal malý vyliečovať,
drzim palce, jaj a tiež ako čítam predošlu maminu, si spominam na tu masť, kačaciu nahriať na krk , nato mikroten.sáčok, zabaliť plienkou, na celu noc, to bolo fakt dobré
nam zabral sirup stodal na vsetky druhy kasla,je to homeopaticky liek pre deti a dospelych...strasne dobre chuti... 🙂
ahoj no nam zabral ditustat kvapky pokial dusivo kasle, a ked sa troska zacne odkaslavat tak Mucopland od Dr. Theiss. Este ma napadlo na dusivy kasel je aj stoptusin ale ten je dost horky a deti ho nemaju radi. ditustat, tiez treba dobre zapit ten liek. alebo ak je ten kasel ineho povodu ako nadchoveho mozes vyskusat ambrobene, ale neviem ci to nie je len na predpis. vela stastian
a mozes vyskusat aj vicks (mentolova mast) na potieratnie hrudnika a chrbatika. uvolnuje to hlieny
ahoj ja používam výlučne ,už len solmucol šumienky,,,tie granule s nej zaberajú a s kvapalnuju kašel,,,,,už nekupujem žiadne siprupy
dlhe roky odolavam antibiotikam ale na minulotyzdnovy strasidelny kasel sme ich museli brat vsetci, inak sa asi zadusime... Inak silny cibulovy vyvar v kombinacii so Stodalom mi vzdy zabral
Môjmu 5-ročnému - doktorka predpisuje na prvé 3 dni aby sa zo suchého stal vlhký kašeľ - kvapky pleumolysin každé tri hodiny 5 kvapiek a najneskôr 2-3 hod. pred spaním a potom ambrobene - riedi hlieny aby sa lepšie vykašlávali. Na noc na utlmenie sinecod sirup alebo zodac alebo fenistil kvapky. Cez deň by sa kašeľ nemal tlmiť. A uvariť cibuľový čaj - 2 cibule, potom pridať jablko a nakoniec majoránku - piť také alebo dochutiť.
velmi dobry na kasel je panensky olej z ciernej rasce-da sa objednat cez net-nema zadne vedlajsie ucinky,je cisto prirodny a ma aj silny pozitivny vplyv na imunitu.
Davkuje sa pri chorobe 3 krat za den po cajovej lyzicke.
Treba to nakombinovat s vyssimi davkami C vitaminu-pocas celeho dna ho doplnat
http://www.jajsem.com/olej-z-cerneho-kminu-zlat...

ahoj-podla toho pre koho,pre dospelych alebo pre deti? My sme vyskusali uz kadejake sirupy a kvapky od kasla.-najviac nam zabera ACC long-su to sumive tabletky