icon

Čo je to za útvar v ústach dieťaťa?

hanka5215
15. sep 2025

Synovi 4 som to nasla v puse... Je to vacok alebo co? Snazila som sa to vytlacit pomocou vatovych paliciek ale stale to ma take...

Čo je to za útvar v ústach dieťaťa?
Strana
z2
berenika39
15. sep 2025

Co na to říká lékař?

hanka5215
autor
15. sep 2025
@berenika39

Co na to říká lékař?

@berenika39 zatial sme neboli, nasla som to dnes

berenika39
15. sep 2025

Tak jděte.

pe_mi
15. sep 2025

@hanka5215 nevytlačala by som mu to
Afta , možno pazub , ktorý rastie ,kde nemá
Zajtra pediater a budeš vedieť

kacena4
15. sep 2025

vyzera to ako fistula na dasne a poriadne velka, jednoznacne k dr. moze to znamenat napr. ze ma zapal v zube a evidentne aj dost zanesene zuby len z bezneho pohladu to vidiet

anonym_87526a
15. sep 2025

čo keby si mu začala normálne čistiť zuby?

hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_87526a

čo keby si mu začala normálne čistiť zuby?

@anonym_87526a pod skus mu to vyčistiť lepsie,nie kazde dieta ma zuby ako perly.

hanka5215
autor
Autor odpoveď zmazal
dadis
15. sep 2025
@hanka5215

@anonym_87526a pod skus mu to vyčistiť lepsie,nie kazde dieta ma zuby ako perly.

@hanka5215 Chudak dieta

anonym_87526a
15. sep 2025
@hanka5215

@hanka5215 nie je to moje decko. ver tomu, že ja by som svojmu dieťaťu umývala zuby dôkladne. 😉 tu je jasne vidieť poriadne ZANEDBANÁ hygiena. potom sa nečuduj, keď mu kaz a zápal poškodí zárodky trvalých zubov.

anonym_d93bbf
15. sep 2025

@hanka5215 niektorý ľudia by nemali mať deti.. zanedbávaš mu hygienu a potom sa čudujes, že čo to má

kp7333
15. sep 2025

je to fistula nad pokazenym zapalenum zubom. ten zub musi ist von.

sprjuska
15. sep 2025

Je to fistula, treba ist k dr pre antibiotika, a hned j zubarovi, bude to z pokazeneho zuba

anonym_83a12b
15. sep 2025
@anonym_87526a

@hanka5215 nie je to moje decko. ver tomu, že ja by som svojmu dieťaťu umývala zuby dôkladne. 😉 tu je jasne vidieť poriadne ZANEDBANÁ hygiena. potom sa nečuduj, keď mu kaz a zápal poškodí zárodky trvalých zubov.

@anonym_87526a nemusi to byt zanedbana hygiena, staci, ze dlhsie kojila a zubky sa zacali kazit

kp7333
15. sep 2025
@anonym_d93bbf

@hanka5215 niektorý ľudia by nemali mať deti.. zanedbávaš mu hygienu a potom sa čudujes, že čo to má

@anonym_d93bbf toto vyzera na eroziu zubnej skloviny a nemusi to suvisiet s hygienou. moze to byt dosledok nocneho kojenia, ci silneho refluxu, kedy v noci dochadza k naleptavaniu skloviny vplyvom kyselin. Ta sa postupne olupuje, az sa zuby rozpadnu a dochadza k zapalom.

hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_d93bbf

@anonym_d93bbf a tym si myslela mna? Nepoznas nesud ,pytala som sa slušne co to je nic viac. Krd si ides dvihat ego tak radsej odít z tejto diskusie a buď prosím slusna. Moj syn je chorý cize nehovor mi ze niektory ludia by nemali mat deti dobre?

hanka5215
autor
15. sep 2025

@hanka5215 druhýkrát nenapisem radšej nic,lebo tu su niektore zeny sprostane.

anonym_d93bbf
Odpoveď bola odstránená
hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_d93bbf
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d93bbf mam z teba dost. Milujem tie rady uz davno si mala byt tam a tam. Myslis si ze som nebola? Bola. Nevies nesud, pisem ti to naposledy. Pytala som sa na ten vacok ,na nic ine. Ahoj

anonym_d93bbf
15. sep 2025
@hanka5215

@anonym_d93bbf mam z teba dost. Milujem tie rady uz davno si mala byt tam a tam. Myslis si ze som nebola? Bola. Nevies nesud, pisem ti to naposledy. Pytala som sa na ten vacok ,na nic ine. Ahoj

@hanka5215 sama píšeš že ste u lekára neboli a že si to našla dnes 😀😀 takže tu nepíš že si u lekára bola. A čo neviem povedz mi 😀

hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_d93bbf

@hanka5215 sama píšeš že ste u lekára neboli a že si to našla dnes 😀😀 takže tu nepíš že si u lekára bola. A čo neviem povedz mi 😀

@anonym_d93bbf ohladom zubov som bola, so zubami nam nic nevedia urobit,kedze su mliecne a traja zubari nam povedali,ze vypadnu same nebudu ich opravovat. To co ma na dasne som nasla dnes, pre moj pokoj som chcela vediet co to je nic ine . Ides si dokazovat čo teraz? Nekomentuj prosim ta. Este ze komentujes anonnymne,aspon nevidim co za dokonalu osobu mi tu vypisuje .

anonym_d93bbf
15. sep 2025
@hanka5215

@anonym_d93bbf ohladom zubov som bola, so zubami nam nic nevedia urobit,kedze su mliecne a traja zubari nam povedali,ze vypadnu same nebudu ich opravovat. To co ma na dasne som nasla dnes, pre moj pokoj som chcela vediet co to je nic ine . Ides si dokazovat čo teraz? Nekomentuj prosim ta. Este ze komentujes anonnymne,aspon nevidim co za dokonalu osobu mi tu vypisuje .

@hanka5215 ja sa ti vyjadrujem k tomu, že s tým vačkom si mala ist k dr 😀 lebo ty niesi anonymná 😆

kp7333
15. sep 2025
@hanka5215

@hanka5215 zial toto je bezny pristup vacsiny zubarov. skus najst zubara, ktory opravuje detom zuby v narkoze alebo aspon sedacii, lebo toto sa bude musiet vytrhnut.

hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_d93bbf

@hanka5215 ja sa ti vyjadrujem k tomu, že s tým vačkom si mala ist k dr 😀 lebo ty niesi anonymná 😆

@anonym_d93bbf chod si radsej lahnut a vyspi sa z toho ,lebo vážne mi lezies na nervy aj ked ta nepoznam, musis byt fakt skvela osoba,

anonym_d93bbf
15. sep 2025
@hanka5215

@anonym_d93bbf chod si radsej lahnut a vyspi sa z toho ,lebo vážne mi lezies na nervy aj ked ta nepoznam, musis byt fakt skvela osoba,

@hanka5215 skôr sa ty uvedom, ako píše baba vyššie riešiť sa to dá, len si teeba nájsť schopného zubára a zaplatiť si. Neveim si predstaviť, že by som v takomto stave nechávala svoje dieťa, chúďa

hanka5215
autor
15. sep 2025
@kp7333

@hanka5215 zial toto je bezny pristup vacsiny zubarov. skus najst zubara, ktory opravuje detom zuby v narkoze alebo aspon sedacii, lebo toto sa bude musiet vytrhnut.

@kp7333 v narkoze mu robiť zuby nemozu,mam syna,ktory je tazko chorý,cize narkoza vazne nie .. 3 zubári,nam povedali ,ze vypadnu...

hanka5215
autor
15. sep 2025
@anonym_d93bbf

@hanka5215 skôr sa ty uvedom, ako píše baba vyššie riešiť sa to dá, len si teeba nájsť schopného zubára a zaplatiť si. Neveim si predstaviť, že by som v takomto stave nechávala svoje dieťa, chúďa

@anonym_d93bbf tak nepredstavuj,bud spokojna tak ako si a nenic mi nervy

hanka5215
autor
15. sep 2025
@kp7333

@kp7333 chcela som vyriešiť iba ten vacok, nestretla som sa s tym nikdy, nevedela som co to je, ohľadom zubov viem. Ale vacok je premna novinka, ja som to osobne nikdy nemala

anonym_d93bbf
15. sep 2025
@hanka5215

@anonym_d93bbf tak nepredstavuj,bud spokojna tak ako si a nenic mi nervy

@hanka5215 ja som spoko, moje dieťa nemá žiadne problémy s hygienou. Neveim ako ti cudzia osoba môže ničiť nervy 😆😆

kp7333
15. sep 2025
@hanka5215

@kp7333 v narkoze mu robiť zuby nemozu,mam syna,ktory je tazko chorý,cize narkoza vazne nie .. 3 zubári,nam povedali ,ze vypadnu...

@hanka5215 tak potom v sedacii - tj. daju mu vypit oblbovak, aby lepsie spolupracoval. urcite to treba riesit, lebo ten zapal sa bude zhorsovat, hrozi zapal okostnice.

Strana
z2