Čo je to za útvar v ústach dieťaťa?
Synovi 4 som to nasla v puse... Je to vacok alebo co? Snazila som sa to vytlacit pomocou vatovych paliciek ale stale to ma take...

Co na to říká lékař?
@berenika39 zatial sme neboli, nasla som to dnes
Tak jděte.
vyzera to ako fistula na dasne a poriadne velka, jednoznacne k dr. moze to znamenat napr. ze ma zapal v zube a evidentne aj dost zanesene zuby len z bezneho pohladu to vidiet
čo keby si mu začala normálne čistiť zuby?
čo keby si mu začala normálne čistiť zuby?
@anonym_87526a pod skus mu to vyčistiť lepsie,nie kazde dieta ma zuby ako perly.
@anonym_87526a pod skus mu to vyčistiť lepsie,nie kazde dieta ma zuby ako perly.
@hanka5215 nie je to moje decko. ver tomu, že ja by som svojmu dieťaťu umývala zuby dôkladne. 😉 tu je jasne vidieť poriadne ZANEDBANÁ hygiena. potom sa nečuduj, keď mu kaz a zápal poškodí zárodky trvalých zubov.
@hanka5215 niektorý ľudia by nemali mať deti.. zanedbávaš mu hygienu a potom sa čudujes, že čo to má
je to fistula nad pokazenym zapalenum zubom. ten zub musi ist von.
Je to fistula, treba ist k dr pre antibiotika, a hned j zubarovi, bude to z pokazeneho zuba
@hanka5215 nie je to moje decko. ver tomu, že ja by som svojmu dieťaťu umývala zuby dôkladne. 😉 tu je jasne vidieť poriadne ZANEDBANÁ hygiena. potom sa nečuduj, keď mu kaz a zápal poškodí zárodky trvalých zubov.
@anonym_87526a nemusi to byt zanedbana hygiena, staci, ze dlhsie kojila a zubky sa zacali kazit
@hanka5215 niektorý ľudia by nemali mať deti.. zanedbávaš mu hygienu a potom sa čudujes, že čo to má
@anonym_d93bbf toto vyzera na eroziu zubnej skloviny a nemusi to suvisiet s hygienou. moze to byt dosledok nocneho kojenia, ci silneho refluxu, kedy v noci dochadza k naleptavaniu skloviny vplyvom kyselin. Ta sa postupne olupuje, az sa zuby rozpadnu a dochadza k zapalom.
@anonym_d93bbf a tym si myslela mna? Nepoznas nesud ,pytala som sa slušne co to je nic viac. Krd si ides dvihat ego tak radsej odít z tejto diskusie a buď prosím slusna. Moj syn je chorý cize nehovor mi ze niektory ludia by nemali mat deti dobre?
@anonym_d93bbf mam z teba dost. Milujem tie rady uz davno si mala byt tam a tam. Myslis si ze som nebola? Bola. Nevies nesud, pisem ti to naposledy. Pytala som sa na ten vacok ,na nic ine. Ahoj
@anonym_d93bbf mam z teba dost. Milujem tie rady uz davno si mala byt tam a tam. Myslis si ze som nebola? Bola. Nevies nesud, pisem ti to naposledy. Pytala som sa na ten vacok ,na nic ine. Ahoj
@hanka5215 sama píšeš že ste u lekára neboli a že si to našla dnes 😀😀 takže tu nepíš že si u lekára bola. A čo neviem povedz mi 😀
@hanka5215 sama píšeš že ste u lekára neboli a že si to našla dnes 😀😀 takže tu nepíš že si u lekára bola. A čo neviem povedz mi 😀
@anonym_d93bbf ohladom zubov som bola, so zubami nam nic nevedia urobit,kedze su mliecne a traja zubari nam povedali,ze vypadnu same nebudu ich opravovat. To co ma na dasne som nasla dnes, pre moj pokoj som chcela vediet co to je nic ine . Ides si dokazovat čo teraz? Nekomentuj prosim ta. Este ze komentujes anonnymne,aspon nevidim co za dokonalu osobu mi tu vypisuje .
@anonym_d93bbf ohladom zubov som bola, so zubami nam nic nevedia urobit,kedze su mliecne a traja zubari nam povedali,ze vypadnu same nebudu ich opravovat. To co ma na dasne som nasla dnes, pre moj pokoj som chcela vediet co to je nic ine . Ides si dokazovat čo teraz? Nekomentuj prosim ta. Este ze komentujes anonnymne,aspon nevidim co za dokonalu osobu mi tu vypisuje .
@hanka5215 ja sa ti vyjadrujem k tomu, že s tým vačkom si mala ist k dr 😀 lebo ty niesi anonymná 😆
@hanka5215 zial toto je bezny pristup vacsiny zubarov. skus najst zubara, ktory opravuje detom zuby v narkoze alebo aspon sedacii, lebo toto sa bude musiet vytrhnut.
@anonym_d93bbf chod si radsej lahnut a vyspi sa z toho ,lebo vážne mi lezies na nervy aj ked ta nepoznam, musis byt fakt skvela osoba,
@hanka5215 skôr sa ty uvedom, ako píše baba vyššie riešiť sa to dá, len si teeba nájsť schopného zubára a zaplatiť si. Neveim si predstaviť, že by som v takomto stave nechávala svoje dieťa, chúďa
@hanka5215 zial toto je bezny pristup vacsiny zubarov. skus najst zubara, ktory opravuje detom zuby v narkoze alebo aspon sedacii, lebo toto sa bude musiet vytrhnut.
@kp7333 v narkoze mu robiť zuby nemozu,mam syna,ktory je tazko chorý,cize narkoza vazne nie .. 3 zubári,nam povedali ,ze vypadnu...
@hanka5215 skôr sa ty uvedom, ako píše baba vyššie riešiť sa to dá, len si teeba nájsť schopného zubára a zaplatiť si. Neveim si predstaviť, že by som v takomto stave nechávala svoje dieťa, chúďa
@anonym_d93bbf tak nepredstavuj,bud spokojna tak ako si a nenic mi nervy
@kp7333 chcela som vyriešiť iba ten vacok, nestretla som sa s tym nikdy, nevedela som co to je, ohľadom zubov viem. Ale vacok je premna novinka, ja som to osobne nikdy nemala
@anonym_d93bbf tak nepredstavuj,bud spokojna tak ako si a nenic mi nervy
@hanka5215 ja som spoko, moje dieťa nemá žiadne problémy s hygienou. Neveim ako ti cudzia osoba môže ničiť nervy 😆😆
@kp7333 v narkoze mu robiť zuby nemozu,mam syna,ktory je tazko chorý,cize narkoza vazne nie .. 3 zubári,nam povedali ,ze vypadnu...
@hanka5215 tak potom v sedacii - tj. daju mu vypit oblbovak, aby lepsie spolupracoval. urcite to treba riesit, lebo ten zapal sa bude zhorsovat, hrozi zapal okostnice.

Co na to říká lékař?