Čo kúpiť na imunitu pre 6-ročné dieťa?
Poraďte,čo ste dávali deťom na imunitu deťom .
Dcéra 6r,tbl veľmi nezje,sirup len taký čo je chuťovo dobrý .
Nejaké prášky do vody to tiež nevypije 😐😐
Pozerám imunoglukan sirup,len neviem ako chutí .
Ona a tbl,sirupy to je vždy veľa plaču.
Od značky jamieson želé vitamíny napr 🙂 ale ten imonoglukan je taký neutrálne sladký, v pohode sa dá prehltnúť 🙂
vitaglukan sirup dlhodobo
Treba vedieť ,,prekabatit,, ja miešam práškové probiotiká do jogurtu alebo normálne do jedla nasypem, nikdy na nič neprisiel. Tiež citrónový ryby olej som dávala do čaju 🤷
nič, ovocie, zeleninu, kyslú kapustu, jogurty, čiže pestrá strava, žiadne točenie štyroch jedál dokola a ládovanie sa sladkosťami, Hodiny a hodiny vonku, aj keď pršalo, snežilo, otužovanie, neprekurovanie, obliekanie naľahko.
Dobrý večer, z bylinného radu nahrin je výborný na imunitu narosan čučoriedkový sirup, prípadne echinaceový sirup so sladidlami. Obsahujú celý rad vitamínov na podporu imunity. Chuťovo sú veľmi príjemné a sú vhodné od 3r. veku. V prípade otázok ohľadom zloženia mi kľudne nechajte správu.
Betaglukan od natures je vyborny chuti malej aj mne.maju aj obycajny aj forte.cenovo ovela lepsie ako imunoglukan.zlozenie skoro rovnake..

Ten je sladký, práve ho 1,5 ročná dcéra berie a stále pýta ďalší 😀 počas a po korone nám ho odporučila pediatrička 🙂