icon

Čo má bábätko pri očku a ako to liečiť?

18. mar 2024

Dobrý deň, čo to môže byť a s čím to potierať? Ďakujem.

Čo má bábätko pri očku a ako to liečiť?
pribinak
18. mar 2024

Začínajúci herpes?

Minimálne by som toto foto poslala pediatricke

xsimonkax
18. mar 2024

Je to pri oku, určite chod k lekárovi, predsa oko je oko.... na herpes to nevyzerá, skôr ako vysyp, možno alergia? Ekzém?

anavixy
18. mar 2024

Ake stare je dieta? Konzultovala by som s pediatrom kvoli lokacii, ak ide o novorodenca a novorodenecke akne, tak uvarit cierny caj, do VYCHLADNUTEHO namocit tamponik a vyrazky potupkat parkrat denne. Ak je dieta starsie, tak pediater, porozmyslat ci moze mat na nieco alergicku reakciu a odkonzultovat liecbu.

anketkarka
18. mar 2024

Asi alergická reakcia na niečo.

cookie29
18. mar 2024

ake stare?

lenm
18. mar 2024

Vyzerá to ako herpes, moja dcéra mala tiež (ale už staršia), natierala som Oftalmo-framykoin a za pár dní prešlo

bela30
18. mar 2024

Novorodenecke akne

autor
18. mar 2024

@cookie29 2 mesiace

autor
18. mar 2024

@anavixy 2 mesiace, skúsim ten čaj, ďakujem

zuzana_chmelova
Odpoveď bola odstránená
cookie29
19. mar 2024

a rozsiruje sa to? Lebo moja mala napriklad toto ako novorodenecke akne. Ale zacalo to skor. ja by som asi poslala aspon mail pediatrovi

bubuzu
19. mar 2024

Moja 5 mesačná má občas takéto pupienky na tvári, skôr na lickach.Vacsinou za pár dní zmiznú, potom sa zas objavia. Pripisujem to buď reakcii na niečo, čo som zjedla, kedže kojim alebo aj mojim hormonalnym zmenám, ktoré tiež ovplyvňujú mlieko, možno kontaktu s nejakou látkou, keď ju nosím. Kľudne pošli foto pediatrovi, ale neplašila by som sa.