Výtok z očka
@sandricka11 je to hnis z ocneho kanalika, masirovat pri koreni nosa, mozno sa to uvolni, vytierat repikom a cistou vodou a ist na ocne, pytat papier od pediatra. Niektori pediatri aj predpisu atb kvapky a neposielaju na ocne.
My sme museli po tretom mesiaci na preplach ocnych kanalikov do nemocnice (skor to nerobia), lebo atb pomohli len na chvilu. Po druhom preplachu v 10 M mame uz pol roka pokoj, aj ked ocko jej vzdy slzi ked sme vonku a len trosku fuka.
my sme mali na to aj pamycon aj potierali harmancekom a nepomohlo. najlepsie zabralo ked som mu to poriadne pomasirovala, vtedy z kanalika vysiel nejaky hnusny bordel a bolo po probleme.
@janinah presne to iste nam dnes poradil ocny doktor 😊 ocuflash a masirovanie, tak dufam ze sa to zlepsi
@janinah este ma napadlo ci neviete nahodou ako polohovat babatko? Ci je lepsie polohovat hlavku opacne od toho očka alebo opacne, alebo to je jedno?

Umyť prevarenou vlažnou vodou,potom urobiť masáž slznych ciest ,návod nájdeš na youtube.com a potom kvapnut ocuflash kv.volnopredajne sú...ak nepomoze za par dni,tak ocne vys....nie som laik.