Čo má dieťa jesť po vybratí nosnej mandle?
Dobry den vcera mljmu synovi vybrali nosnu mandlu uz nas prepustili domou ale chcem sa opytat co konlretnejsie mozem mojmu synovi uvarit viem ze nemoze horuce teple len vlazne ani kysle len nenapada ma co mu uvarit dneska napr,moze papat pecivo?vcera dost frmol v tej nemocnici nebolo kedy sa oytat detaily doktorov 🙂co papat vobec by nemal aby sa mu to krvacanie nespustilo dakujem 🙂teploty nema nic nemal ani zvysenu ani v nemocnici prva noc bola bezproblemova 🙂Dakujem za rady 🙂
@kaja502 nemal by citrusy (ani šťavy), horúce, ľadové, pikantné a nič, čo má ostré hrany, napr. hranolky, vyprážané, chlieb s chrumkavou kôrkou, bagetu a ryžu.
Ostatné v pohode, cestoviny s omáčkou, žemľovku, normálne mäso na šťave a zemiaky…
Ale je to individuálne, dcéra po 48hod jedla normálne všetko a ešte v nemocnici dukátové buchtičky 🤷♀️
Náš si napríklad vypýtal praženicu, lebo už nechcel nasladko. Ale kľudne hocičo o makksie, čo ide ľahko dolu krkom 😀 polievku, kašu/ryžu s mäsom alebo nejaký prívarok. Ja si tak pamätám, že tvrdšie nemal jesť, nejaké čipsy, keksy, tyčinky, ovocie tvrdé a tak.
@zabina27 Chapem vraj ho nic neboli vobec vcera cely den zvracal musel dostat dve infuzie plus lieky od vracania oreto mu davam po menej lebo ze to s tej narkozy a potom vecer uz pohode sa rozjedol ale tiez zakazane mal vcera ze nech moc vela nepapa aby to nevyvratil tak pomenej mu radsej davam ale mu chuti 🙂dakujem za radu 🙂
@kaja502 moze vsetko ved nosom neje snad
@kaja502 nech si dá všetko čo mu chutí, vyhnite sa naozaj len takým ako hranolky, chipsy a podobne a citrusom. Stačí pár dní, kým sa rany zahoja.
@andrea_prestastna ty asi nemáš tak úplne predstavu, kde sú nosové mandle, že nie? 🙄 nie sú “nad nosom” 😃
@sissy27 mam predstavu mne ich vyberali aj krcne
@andrea_prestastna tak potom by si mohla vedieť, že nie sú nad nosom 😃
@sickynickyobsadene ano v úplnej narkóze. Zajtra mame kontrolu, od pondelka do škôlky.

@kaja502 mne ju vyberali ako 22-ročnej a prvé dva dni po zákroku to hrdlo brutálne štípalo... jedla som vlažný vývar a jablkovú výživu