Čo mal môj syn v stolici?
Myslím ze vlas
Obalený vlas v stolici, možno niť ale vyzerá to dĺžkou skôr na vlas. Na čokoľvek iné je to veľmi tenké , netreba sa báť
Ze vlas nie lebo to sa od seba oddeluje a kamoska ma krátke vlasy aj manzel ma krátke
pasomnica?
Tiež si myslím ze to je pasomnica 😕
Fuj daj si do google image pasomnica je to ono 🤮
Pásomnica určite nie...
@marickaaaa radsej chodte k dr. Mne minule nasa pediatricka povedala ze pasomnice, ci podobne parazity su bezne u deti a su velmi tenke a dlhe, podla mna to moze byt parazit.
Tiež nemyslím že pásomnica. Ale uvažovala by som nad "detskou mrlou" . Pridávam odkaz na stránku. U detí nieje až tak nezvyčajná...
https://lekar.sk/clanok/parazitarna-infekcia-mr...
Ale tam podľa vášho popisu nesedí dĺžka. Mrla má Max 13mm takže tomu tiež veľmi neverím. Ťažko povedať je to dosť rozmazaná foto ale osobne mi to ako žiadny tvor nepripadá.
Tsk urcite je to parazit a treba k dr zajst.
Ale napadá ma že by to mohli byť aj Hlísty. Sú to veľmi podobné parazity podobne mrlám ale tieto dorastajú aj do veľkosti viac ako 10cm. To by fotke aj popisu veľkosti sedelo.
Ono keď to nevidíme naživo ťažko povedať tu treba lekára.
Tak či tak , ak lekár zistí že je to parazit predpíše pravdepodobne liek Vermox, ten je na všetky vyššie menované.
Keby to bol parazit tak by sa to hýbalo a určite by sa to od seba neoddelovalo, určite to bude niečo neživé, neškodné, ale dr zavolať a poslať foto môže pre kľud. 🙂
@marickaaaa Vlas to urcite nie je. Ten vyjde von hladky... nic sa nan nenachyta. Ani na nit by sa nic tak nenachytalo... mozno este vlna by to mohla byt.
Mozno mrtvy parazit ak sa to nehybalo.
Ak to skusili roztrhnut, islo to? Lebo ta vlna by nesla ale mrtvy parazit urcite ano.
@marickaaaa ahoj zistilo sa nakoniec čo to bolo, zaniesli to na rozbor?

@marickaaaa vlas, niť s hovienkom?