Čo na alergické záchvaty kašľa?
Mamicky vedeli by ste mi prosim poradit co na zachvaty alergickeho kaslu? Berieme rozne lieky: Aerius sirup a Nasonex sprej proti alergii dlhodobo. Alergologicka zistila moznost astmy, druhy tyzden syn inhaluje rano a vecer Flixotide 50 Inhaler N, v pripade nutnosti mozme pouzit Ventolin na inhalovanie, ten mame odlozeny. Syn (5 rokov) je alergik-pel, traviny, obilniny, zvyseny histamin. Uz dlhsiu dobu ma zachvaty kaslu, preto sme boli akutne vysetreny alergologom. Syn ma od narodenia problemy s dychanim, caste zapaly dychacich ciest, priedusiek. Boli sme kvoli tomu 3 krat na AT a TT, posledne vo februari tohto roku. Uz sme mali veellla liekov proti kaslu, aj na predpis, nic nezabera, este pred inhalovanim nalemu zaberal Paxeladine sirup no uz ani ten nezabera. Ten kasel je strasny, uz neviem ako malemu pomoct. Pediatricka iba povedala, pokracujte v inhalovani, je to alergia...ale ved dieta nemoze takto nonstop zachvatovo kaslat, boli ho to, je z toho unaveny. Von teraz ani moc nechodime z dovodu, ze kosia travu a jeho to velmi drazdi, vonku kasle este viac, teraz je aj sezona. Do toho mu neurologicka predpila Tiapridal, uziva pol tablety vecer. Podla mna toto nie je dobra kombinacia liekov.
Môj synček ma 6 rokov a tiež kašle... A hrozne... Vraj z alergie. My máme problém ze mu žiadnu alergiu nezistili. Mali sme už kde co a už mám pocit že ani ten zyrtek mu nepomáha. Dali sme mu vybrat nosné mandle ale asi prd z toho. Furt je zahlieneny, stále kašle.... A už keď mi niekto povie ze z alergie pričom žiadnu nemá 😔🤦♀️ a teraz co.... Alergiu nemá, mandle nemá, bacily nemá, a stále ma kopu hlienov. Je od 10 mesiacov na liekoch v kuse... Sirupu spreje kde co.... A nikto nám nevie povedať co mu vlastne je.
@lenicka6697 dobrý deň,prosím ,čo vám pomohlo? Vymizol kašeľ ? My alergie zistené nemáme,ale syn kašle nonstop,keď ľahne je to des, podľa mňa mu to ide z nosa,že mu zateká,nádchu nemá,ale v jednom kuse kašle, je to už neznesiteľné,nemôže spať.srale fenisttl,zyrtej, spirabel, montelukast,kortiko do nosa a nič nepomáha.vďaka
@mina59 dávala som malému vitamíny z duolife... Bol menej Chory ako predtým. Ale popravde... Potvrdenú alergiu nemá na nič. A už ma nasrali všetci a vysadila som mu všetky lieky ktoré bral, všetky vitamíny, ostalo mu len c-cko d-cko.... Alergológicka mu zmenila lieky, ale vyzerá to ze nejak nezabrali asi... Teraz tiež kašle, sopli... Čakáme na výter ci tam niečo nemá... Ale čo som zistila a pomohlo mu aj predtým co kaslal.... Vysadila som mu lieky, mal len trifed, teraz len lieky na alergiu.... Spreje som mu vysadila oba, už ani neinhaluje... Momentálne fungujeme tak ze papa domáci sirup ( cibuľa, pomaranče, citróny, tymian, škorica, cukor) 4-5 krát denne... Naparuje sa ( morská soľ, potrhany lístok z nadchovnika, a eukalyptus... Mame také kryštáliky z Egypta - dáva sa to do pre varenej vody ale len malý kúsok lebo je to dosť silné a to sa dýcha.... Toto mu robím dva krát denne. Posedu pri tom 10 minút asi..) prepláchuje nos a hotovo. Niekedy ešte pustím zvlhčovač vzduchu s morskou soľou. Toto mu pomáha. Teraz keď mu bude lepšie, prejdú sople a nebude kašľat, tak mu asi vysadim všetky lieky. Ostane len na c, d-cku. Lebo Všetky lieky co bral, bral dlhodobo. Aj keď bol zdravý. Ze proti alergii. A keď sa mu ta alergia prejavila vôbec mu nepomáhali. Aj dnes mi doktorka povedala ze paradoxne sa ma bez sprejov napríklad lepšie ako keď ich bral...
Takže nám nejak pomohlo to...

@mkado zdravim. mam 2r dceru a tiez vecne riesime vhky astma kasel - jar-jesen. Tiez sme vyskusali z lekarne kde co. Mam zaujem o produkty Forever.