Čo na bradavicu - kurie oko na päte a na prste?
hlavne rychle a ucinne odstranenie vzhladom ne nespolupracu dietatka
najlepší je lastovičník, rastinka rastie skoro všade, odtrhneš stonku z ktorej vyteká taká biela tekutina, ktorou potieraš...neškodné, účinné...
dcera mala 4,je to bolestive,potierala som lastovicnikom,netecie z toho biele,ale take ruzove..najlepsie potriet tym od kvetu...teda stonka,listy....a este som potierala duofilm...da sa kupit v lekarni,len je to bolestive.....ale pomohlo,liecila som dceru 4 mesiace...vyzera,ze uspesne....niekedy ani vypalovanie u koznej nepomoze,stale sa tvoria nove loziska..kurie oko je vlastne virus...tak posilit aj imunitu...vitaminy a tak....ked dieta nespolupracuje,sprav ,teda potri v noci ked spi a po zaschbuti prelep...ked uz mala vyzrate do ziveho,tiez som jej cez noc dobla a po zaschnuti prelepila
Tiez je dobra aj cibulova mast dostat ju kupit v lekarni.
Wartner je super, bezbolestne a rychle ;) stoji okolo 20e
ja som si robila cibulove odvary, citronove / citron do octu a dat do chladnicky - nasledne dat na noc na bradavicu - to iste aj cibula / ale nezabralo. na nohe je problem to, ze sa klasicky neodlupne,ale stale sa vtlaca do nohy, takze ja som si dala vypalit, neboli to vobec, krasne to vypadlo po 2 tyzdnoch. vypalovala som len raz. ked sa posilni imunita, malo by zmiznut aj same. potom su tie akoby laky na bradavice, to sa nanesie a odlupne sa vrstva, ale to je nekonecne. teraz som videla v reklame taky akoby vypalovac, no nemam vyskusane. lastovicnik som neskusala, kedze bola zima, ale pocula som len pozitivne reakcie.
kup si v lekarni taky roztok sholl, je to ako lak na nechty. par krat aplikujes a kurie oko zmizne
keď som bola decko mala som kopec, chodila som dávať vypaľovať, nič moc 😝 najlepšie mi pomáhal lastovičník, nedám dopustiť
Ja ked som mala kurie oko tak som isla na kozne a tam mi povedali ze to je bradavica tak mi ju vypalili dusikom ale nepomohlo lebo to bolo ozaj kurie oko.Kupila som si naplaste COMPEED a pomohli mi vytiahli mi to kurie oko a doteraz mam pokoj 🙂
No ja mam na prste ale najviac mi pomáha nato toto :
http://www.docsimon.sk/tovar/scholl-freeze-spra...
Odporúčam perfektná vec!!! som vyskúšala kadečo verrumal aj naplaste s kyselinou salicylovou 🙂 🙂 🙂

skuste wartner - co teraz reklamuju. alebo jedine odstranit u koznej, ked to ma byt rychle.