Čo na červené fľaky na bedrách?

alensa
10. jún 2015

Ahoj neviem si už rady, tak hádam mi poradíte?Malému 1 ročnému sa asi pred 2týždnami urobili v oblasti bedier, ako ide horná časť plienky také červené fľaky, už to má na jednej strane ako malá detská dlan. Nie je to suché ani to nemokvá, nie su to ani pupunce. Nevyzerá, žeby malý vedel, že to vobec má. Nechytá si to ani ho to nesvrbí.Len od malého fliačiku sa to stále zväčšuje. Na dotyk je to teplejšie ako ostatná koža. Niekedy sa mi zdá, že ked na to pritlačím, tak to akoby mizne. Plienky máme tú istú značku, moč ani stolica sa mu tam nedostane, je to presne na bedrách ako ide ten zapínací pás. Aj na druhej strane to má, a začalo sa mu to robiť aj na vnútornom stehne ako má plienka gumicku. Snažím sa kombinovať aj s látkovými plienkami, ak je to zaparené od plienky. Mastila som už kadečím, od Bepantenu, Sudokrému, Holtov krém, aj Bioderma.... Kožná má dovolenku, tak či ste sa s niečím takým už stretli? Dakujem za každé info.

hradnapani
10. jún 2015

normalka. je to reakcia na plienky, oteplilo sa, koza horsie reaguje. Treba premastovat a plienky davat co najmenej, ked je horucava, tak radsej vobec.

eeffka
10. jún 2015

v podstate potnicky a zaparenina, ked ma rok dala by som mu na doma slipky bavlnene aj ked pocura... ja mam plavacku a potrebuje to vzduch

ivet1371
10. jún 2015

Imazol pasta a repik