icon

Čo na rýchlejšie vyliečenie odrenín, fliačikov a jaziev?

simca06022011
10. apr 2014

Mám slečnu, ktorá neustále príde s nejakou bolačkou a hlavne na tváričke. Liečenie ako také (vyčistiť atď.) by bolo ok, aj by sa to zahojilo rýchlo (v prípade, že by si to nezoškrabala), ale čo potom? Na tváričke jej napr. ostali škaredé "červenšie" fliačiky, tam kde mala pred tým chrastu, nie je to tak celkom jazva, len proste je to inej farby. Hojí sa to pomaly a nie veľmi dobre, určite ju to aj svrbí. Jediné čo dostáva na tvár pravidelne je balea krám pre deti, taký masnejší, ale to tak maximálne pomôže aby sa jej koža nevysušovala.
Existuje niečo, čo môžu 3 ročné deti na takéto "poúrazové stavy" ? Vyzerá ako nejaký veterán... chúďatko...

jaja1979
10. apr 2014

@simca06022011 Moja dcera raz spadla na lice, ked sa korculovala, zoskrela si velku plochu priamo na asfalte az do krvi - cca 3x3 cm. Mala ta, velku hrubu chrastu. Dennodenne som je to potierala stavou z aloe vera az do uplneho vyliecenia a nema po jazve ani stopy, nikdy by som nepovedala, ze je tam nic nezostane. Vtedy som mala aloe z Herb-life za tazke prachy, ale teraz som si kupila aloe priamo z lekarne - liter za cca 8 eur a myslim, ze je to to iste. Vyskusaj - ked nepomoze, urcite neublizi, je to prirodny vytazok.

smoni
1. okt 2014

u nás osvedčený sprej prvej pomoci a koncentrát od lr - sprejom vydenzifikovať, rýchlo sa zhoja rany a koncentrátom natierať modriny

evittam
2. okt 2014

Konopná masť a tinktúra 🙂. Väčšia modrina zmizne max.do 3 dní :?-)

reppka10
3. okt 2014

určite odporúčam Aloe Vera sprej prvej pomoci od LR + aloe vera koncentrát, rýchle a pekne zahoja akékoľvek poranenia. Mám to vyskúšané na vlastnej dcérke 🙂