Čo nesmie chýbať v letnej detskej lekárničke?
Ahojte maminy ,
Chcela by som už teraz v predstihu zaobstarať malému ( 1,5 ročnému ) nejaký nevyhnutné veci na leto .
Tzv. lekárničku a produkty s tým spojené , mám na mysli dobrý SPF krém , niečo proti komárom , kliešťom , dezinfekciu na rany , nejaké leukoplasty - náplasti . Proste na bežné detské zranenia, odreniny.
Z vašich skúseností čo u vás nesmie chýbať ? Alebo nejaké top produkty pre detičky ?
Inšpirujme sa navzájom
Bepangel hojivy gel, repelent Predator junior, dezinfekcia Dettol, Spf La roche Posay, a este odporucam mat aj take tie stahovacie naplaste 😊
Vždy mám pri sebe okrem iného fenistil kvapky a fenistil gél.. mám decká alergikov, tak kvapky je ako prvá pomoc pri uštipnutí (hlavne najmladšiemu vždy velmi opuchne a sfialovie štípanc) ale pozor ak dieťa berie iné antihistaminiká večer ich vynechať ak boli podané fenistil kvapky.. no a jasne lieky na teplotu..
Ja mam vzdy pri sebe Ocuflash ocne kvapky na vyplach (od piesku, mušky..), malu pinzetku, Fenistil gel, leukoplasty, dezinfekciu, repelent,

@spolumatka plienku na prekrytie keby nebol v dosahu tieň... a bepanthen s chlad. Efektom keď by sa spálil na slniečku...💋
👍🏼👍🏼Inak chválim aká si zorganizovaná 👍🏼👍🏼