Čo pomáha deťom proti nevoľnosti v lietadle?
V utorok letíme na dovolenku a začínam mať trochu stres z cesty. Pri jazde autom býva dcére občas nevoľno, tak neviem, ako zvládne let.
Máte niečo overené proti nevoľnosti? Kinedryl, lízanky, náramky alebo niečo iné?
@anonym_autor kinedryl, len pozor na davkovanie. podla veku deti mozno bude stacit 1/4 - 1/2 tabletky. treba podat vcas pred cestou.
Ahoj ja kupujem coculine homeopatika a dávam už deň pred odletom .a pohode ...aj do auta funguje aj lietadlom aj na lodi .mám odskúšané. Nám kynedril dr neodporucala lebo zaťažuje aj srdiečko . Ale myslím že velmi veľa ľudí ho dáva deťom ..dokonca aj nám ho dávali ako deťom a pohode . Ale fakt som skúsila coculine na odp. Dr a skvelé u nás zabralo 🙂)
Môj syn tiež trpí nevoľnosťou pri cestovaní. Doteraz to mával iba v aute, tak keď sme pred týždňom leteli, ani som mu nič nedala. Mali sme 3hodinový let a asi v polovici to na neho prišlo. Potom ešte asi pol hodinová cesta taxíkom... no dosť si vytrpel. Ja osobne Kinedryl nemám rada, mne z neho bolo ťažko, keď som si ho dala, neviem to ani opísať, preto používam iba Coculine. Takže radsej niečo malej daj pred letom.

@anonym_autor ahoj,mne býva v aute zle, ale v lietadle nikdy. Toho by som sa nebála.