Čo pomáha na kiahne?
Baby co najlepšie pomaha na kiahne. Mala 3rocna dcérka dost zle to znasa. Kupem v hypermangane plus dávame fenistil. Z LR som jej kupila sprej na ukludnenie pokožky. Dnes sme 6den. Dakujem
@marickaaaa tantum verde alebo tanno hermal to je krém na ovčie kiahne. Nám pekne zabral
len nedavaj ten puder ,co sa kedysi daval, to mokva podtym a potom to trva dlho kym sa to zahoji.
To čo píšeš, hypermangan je dobrý ale nepreháňaj snim. A super je tantum verde vodička a sňou len potreť.
Hypermangan alebo Betadine alebo hoci aj tekutý púder potrieť, ale nie kúpať. Celkovo teraz určite ešte nekúpať dieťa. A môžeš dať aj Paralen zníži teplotu aj má protizápalový účinok.
A proti svrbeniu malú dávku Dithiadenu.
Nam najlepsie pomohol pri oboch detoch hypermangan. Ked sa kupali vo farebnej vode, tak aj zabudli, ze im nieco je.
Baby este sa chcem opytat ako dlho sa hoja tie jazvicky po kiahniach. Syn ich mal pred 3tyzdnami a este jazvicky stale ma. A určite si ich neodrapol
@jantato tantum verde vodicka?to je ten roztok? https://www.magister.sk/tantum-verde-oralny-roz...
@marickaaaa tamtum verde nam pomohol velmi pretoze chladi a upokojuje a nato som este davala silikonovy krem, ponukli nam ho v lekarni aby sa nerobili jazvy. . Cez den som synov kupala v hypermangane...

@marickaaaa tekuty puder